1 excel dosyası 5 sayfadaki verileri 1 sayfada toplama otomaitk bilgileri çekme

Excel Vers. ve Dili
Cok acemiyim
Merhabalar,

Foruma 2013 yılında kayıt olmuştum çok yardımcı oldular sağolsunlar tekrardan birkaç problemim var çözemedim bir türlü forumda eminim örnekleri vardır ama bulamadım istediğimi.

Şimdi 1 adet kulüp için excel calışmamız var.
1 excel dosyasında 5 adet ayrı ayrı bilgiler mevcut. bu bilgileir 1 sayfa üzerinde form içinde toplamak istiyorum. yani örnek olarak 1 sayfadaki X kişisine ait verileri yaptıgımız şablon-form içeriğine otomatik olarak doldurucak.
Örnek:
1.sayfa
Adı:Ahmet TAŞ
T.c:1111111111
d.tarihi.20.01.1990
vsvsvsvs

2.sayfa
Adı:Ahmet Taş
1 hafta Maç başı aldıgı ücret:100TL
2 hafta Maç başı aldıgı ücret:100TL
vsvsvs

3.sayfa
Adı Ahmet Taş
1. hafta Sarı kart 1
2. hafta kırmızı kart 1
vsvs

Böyle böyle gidiyor Ben boş bir sutuna Ahmet Taş yazdıgımda oluşturdugum forma veriler otomatik gelsin istiyorum.

Bunu daha önce yapmıştık buna benzer bir çalışma geçmiş kayıtlarımda mevcut ama altın üyelik felan gerekiyormus onuda en yakın zamanda alıcam ilgili arkadaslardan yardım istiyorum alana kadar teşekkürler.

Sorun çözüldü Dosya kaldırırldı.#
Not:Bir yetkilinin altında görmüştüm böyle yerlere yükleyebilrisniz yazıyordu yasak ise lütfen belirtin teşekkürler..

Son düzenleme:

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Öncelikle her sayfada Tc kimlik gibi Tek bir benzersiz data gerek , iki tane Ahmet Taş çıkarsa yanlış olan gelmesin diye ..

Fikrimce
1-önce 4 sayfayı 1 sayfaya el ile toplamak ( bunu 1in üstünde ve A nın solunda olan kareye tıkllayıp
2-hepsini seç ile hafızaya almak
3-Son verinin altına yapıştırmak bir araya toplar .

Daha sonra 1 satırına tıklayıp üst menüde bularak veri süzgeci yerleştirip , hemen solundaki sıralama tuşuna tıklamak ve benzeriiz olan datayı taşıyan sütuna göre herşeyi sırala seçip tamam tuşuna basmak ve dosyayı bu haliyle kaydet tuşuna basarak açılan diyalogda bir ad verip ayrıca hemen altındaki listeden makro içerebilen dosya seceneğini tıkladıktan sonra kaydetmek yeter gibi .

Buraya kadar birinci bölümdü

İkinci bölümde süzmek için sayfada en üste textbox yerleştirmek ve buraya kişinin benzersiz bilgisini yazınca ona ait bilgilerin gelmesini sağlamak mümkün.

bu linkteki dosyayı kodları ve işlevini anlamak için inceleyiniz :

http://www.excel.web.tr/f14/mevcut-excelden-secime-gore-veri-cekme-t165575.html

Ya da bir userform üzerine çekilebilir daha ileri bir uygulama isterseniz , bunda sayfa görmezsiniz, girişi de aramayı da userform üzerinden yaparsınız.

Dosya yükleme şekliniz yasak değil , altın üye olmayanlar zaten bu şekilde yuklüyor

Excel Vers. ve Dili
Cok acemiyim
Öncelikle her sayfada Tc kimlik gibi Tek bir benzersiz data gerek , iki tane Ahmet Taş çıkarsa yanlış olan gelmesin diye ..

Fikrimce
1-önce 4 sayfayı 1 sayfaya el ile toplamak ( bunu 1in üstünde ve A nın solunda olan kareye tıkllayıp
2-hepsini seç ile hafızaya almak
3-Son verinin altına yapıştırmak bir araya toplar .

Daha sonra 1 satırına tıklayıp üst menüde bularak veri süzgeci yerleştirip , hemen solundaki sıralama tuşuna tıklamak ve benzeriiz olan datayı taşıyan sütuna göre herşeyi sırala seçip tamam tuşuna basmak ve dosyayı bu haliyle kaydet tuşuna basarak açılan diyalogda bir ad verip ayrıca hemen altındaki listeden makro içerebilen dosya seceneğini tıkladıktan sonra kaydetmek yeter gibi .

Buraya kadar birinci bölümdü

İkinci bölümde süzmek için sayfada en üste textbox yerleştirmek ve buraya kişinin benzersiz bilgisini yazınca ona ait bilgilerin gelmesini sağlamak mümkün.

bu linkteki dosyayı kodları ve işlevini anlamak için inceleyiniz :

http://www.excel.web.tr/f14/mevcut-excelden-secime-gore-veri-cekme-t165575.html

Ya da bir userform üzerine çekilebilir daha ileri bir uygulama isterseniz , bunda sayfa görmezsiniz, girişi de aramayı da userform üzerinden yaparsınız.

Dosya yükleme şekliniz yasak değil , altın üye olmayanlar zaten bu şekilde yuklüyor
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. daha öncede buna benzer bir işleme ihtiyacım vardı dün gece ilhammı geldi anlamadım birden aklıma geldi.

Düşeyara ile tüm sorunları çözdüm.
FORM sayfası olusturdum ve kriterleri girdim boş bir sutunada isimleri ekledim. düşeyara ile diğer sayfalardan tüm verileri isim soyisim ile cektirebilyorum.
Aynı isim konusuna gelicek olursak spor kulubü için işlem yapılıcak Sanırım aynı isim olursa olmaz ama olursada FORMA numarası yada lisans numarası ile işi baglarım diye düşünüyorum teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
2016 OFFİCE
merhaba,

bunu formüllerle yapmanız da mümkün. siz form ile mi yapacaksınız?

düşeyara(vba da vlookup) diye bakın internete mümkündür. siz yapabilirsiniz. =düşeyara yazarak neler olduğuna da bakın vlokup olarakda form olarak video izleyebilirsiniz. adres google :D