150(İlk Madde ve Malzemeler Hesabı)

Excel Vers. ve Dili
2003
Yeni çıkan taşınır mal yönetmeliğine göre 03.02(Tüketime YöneliK) den yapılan alımlar önce 150 hesabına alınıyor, sonra (en fazla 3 ay içinde) 630 hesabı ile kapatılıyor.
Çıkan kanuna göre tüketime yönelik mallar, taşınır işlem fişi düzenlenerek tüketim malları defterine kaydedilecek.Mal çıkışları da taşınır işlem fişi düzenlenerek yapılacak.ve de ödeme emrine bağlanacak.
Kısaca işler hem karıştı hem de işlem yapma sayısı arttı.

Taşınır İşlem Fişi ,Tüketime Yönelik Mal Defteri , 150 hesaplı ödeme emri bağlantılı bir çalışması olan varsa bilgilerimizi paylaşalım.Ben bi şeyler hazırlıyorum ama sizlerin de fikrini almak istedim öncelikle.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
şu an üzerinde çalıştığım bitmeye yakın bir tasarımım var.Doğrudan teminle işe başlıyor Alınan mal hem Ödeme Emrine hem Tüketim Malzemeleri defterine hemde taşınır işlem fişine kaydediliyor. Çıkışta yine aynı şekilde.
Kod işlemleri esas II düzeyde yapılıyor IV düzeydede bilgi mahiyetinde kaydediliyor. Program C sürücüsünde çalışacak şekilde tasarlandı.
Bilginiz olsun diye henüz tamamlanayan dosyayı ekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
üstad Balta sabırsızlıkla bekliyorum tamamlanmış dosyanızı, ayrıca; şu doğrudan temin dosyasınıda ilişkilendirsen ok. emeğine sağlık :D:D

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
arkadaşlar bende acele ediyorum çünkü benada acil lazım.

İş ilk mal alımı ile başlayacak Doğruan teminle başlayacak Nakite Tüketil defterine , işlem fişine vs hepsi ile bağlantılı olacak

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
sevgili arkadaşlar bunun için maliye bir program vermiştir kurumlara o programın dışına çıkılmaması gerektiği söylenmektedir programın adı taşınırnet iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
programı nerden download edebileceğimiz kousunda bilginiz varmı acaba
linkini verebilirmisiniz

kolay gelsin diyip biran önce bitmesini beklediğimi ilave ediyim.Çok lazım çokkk

Excel Vers. ve Dili
ingilizce,türkçe, urduca
şu an üzerinde çalıştığım bitmeye yakın bir tasarımım var.Doğrudan teminle işe başlıyor Alınan mal hem Ödeme Emrine hem Tüketim Malzemeleri defterine hemde taşınır işlem fişine kaydediliyor. Çıkışta yine aynı şekilde.
Kod işlemleri esas II düzeyde yapılıyor IV düzeydede bilgi mahiyetinde kaydediliyor. Program C sürücüsünde çalışacak şekilde tasarlandı.
Bilginiz olsun diye henüz tamamlanayan dosyayı ekliyorum.
MRB,
bahse konu yazılımı bitirdiniz mi acaba? mümkünse paylaşabilir misiniz