Çıkış miktarını tek kalemde görmek

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Dosyanız ektedir.

.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
çok teşekkür ederim ama şimdide şöyle bir sorum olacak firma ismi yazan kısımdan bu karşılaştırma yapacağımız kısma fima isimlerini nasıl aynı isim tekrarlamadan kopyalayabilirim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
çok teşekkür ederim ama şimdide şöyle bir sorum olacak firma ismi yazan kısımdan bu karşılaştırma yapacağımız kısma fima isimlerini nasıl aynı isim tekrarlamadan kopyalayabilirim
Dosyanız ektedir..

.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
bu formülde veriler dediğiniz kısım nedir tam olarak anlayamadım?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
bu formülde veriler dediğiniz kısım nedir tam olarak anlayamadım?
Siz müşteri ad larının benzersiz listesini istemediniz mi? Veriler sayfa adıdır, bu ismi siz istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.. Liste sayfasında müşteri adı ve çıkış miktarlarını görebilirsiniz..

İstediğiniz bu değil mi_? Eğer istediğinz bu değilse sorunuzu daha açık sorunuz..

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
evet istediğim şey tam olark bu fakat nasıl yaptığınızı anlamaya çalışıyorum bir hücreden data alarak diğer hücrede bunu kullanıyorsunuz sanırım??

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
evet istediğim şey tam olark bu fakat nasıl yaptığınızı anlamaya çalışıyorum bir hücreden data alarak diğer hücrede bunu kullanıyorsunuz sanırım??
Veriler sayfasındaki F sütunu Liste sayfasını oluşturmak için kullanılan yardımcı sütundur, istiyorsanız ayrı sayfada değilde iki işlemi aynı sayfada da yapabilirsiniz..

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İyi çalışmalar..