2 dosyanın birbirinden veri alması

kneehot

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-10-2025
selamlar arkadaslar.2 adet dosyam var bır tanesı dıgerınden bılgı alıyor office2007 kullanıyorum 2 dosyada xslx. 2sı de acılmadan bılgı cekecek dosya kendını guncellemıyor.ayarlardan gırdım tum onerılmez yazan guncellleme seceneklerını acmama ragmen sorun devam edıyor.yol gosterırsenız sevınırm.tesekkurler.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
kapali dosyadan veri almayi denediz mi Evren Beyin paylastigi asagidaki gibi bir kod vardi

Sheets(".Sayfa1").Range("a1").Value = Application.ExecuteExcel4Macro("'" & ThisWorkbook.Path & "\[Kaynak Dosya.xls]Sayfa1'!

kneehot

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
06-10-2025
kapali dosyadan veri almayi denediz mi Evren Beyin paylastigi asagidaki gibi bir kod vardi

Sheets(".Sayfa1").Range("a1").Value = Application.ExecuteExcel4Macro("'" & ThisWorkbook.Path & "\[Kaynak Dosya.xls]Sayfa1'!
hayır denemedım fakat bazı tablolarda kapalı dosyadan verıyı alıyor bazılarında almıyor neden farklılık yarattıgını anlayamadım.

kneehot

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
06-10-2025
ıyı gunler arkadaslar.bu sorunumu bır turlu cozemedım yardımcı olursanız cok sevınırım.aynı klasor ıcınde ıkı dosyam var bırı dıgerınden bılgı cekecek fakat offıce 2003 te dıger dosyadakı hucreye tıklayınca hemen adresını yazardı 2007 de hıcbırsey yapmıyor.kurcalamadıgım ayarı kalmadı beceremedım.eskıden makroya gerek yoktu.makrosuz cozumunu bılen varsa lutfen yardımcı olsun.tesekkurler.