2 farklı dosyadan karşılaştırmalı bilgi alışverişi

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Öncelikle herkese merhabalar, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Benim 3 gündür uğraştığım ve bir türlü çözemediğm sorunum şu; ben bir otelin mini bar opersyonunda çalışıyorum ve her gün ekte göndermiş olduğum inhouse.xls(resepsiyondan alınıyor) dosyasındaki bazı verileri kendi hazırladığımız tablo olan deneme.xls adlı tabloya manuel olarak girmeye çabalıyorum ve hak verirsiniz ki çok fazla zaman alıyor. Bu yüzden sizlerden bu işi yapabilecek bir makro için yol göstermenizi rica ediyorum.

yapılacak işlem şu, inhouse.xls dosyasındaki a kolonu oda numaralarıdır, aynı şekilde deneme.xls dosyasındaki c kolonuda oda numaralarıdır.inhouse dosyasındaki oda numarılarına karşılık gelen G kolonundaki tarih bilgisini deneme dosyasındaki E kolonundaki aynı oda numarasına denk gelen hücreye aktarılması ve yine aynı şekilde H kolonu F kolonuna, Q kolonu H kolonuna, F kolonu G kolonuna transfer edilmesi gerekmektedir.
Umarım anlatabilmişimdir. Tüm ustalara şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
arkadaşlar lütfen yardım eden kimse yokmu çok zor durumdayım:???:

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
anlamadığım

kardeş anlamadığım nokta deneme sayfasında atıyorum 111 nolu ado için 1 satır hareket vermişin ama inhouse sayfasında 111 nolu oda ile ilgili 5-6 işlem var. açıklarmısın

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
kusura bakma tam olarak ne sorduğunu anlayamadım. biraz açarsan hemen cevap verebilirim.