- Excel Vers. ve Dili
- 2016
Merhaba
3 adet çalışma kitabım mevcut. 2 tanesinde aynı makrolar çalışmakta ve kullanmaktayım (her biri kendi kitabına kayıt yapıyor). Diğer 1 tanesini de data olarak kullanmak istiyorum. Gerekli kodları yazdım aktar dediğimde buton ile aktarıyor fakat mevcut data yı silip ekliyor (en son kaydet diyenin verilerini alıyor). Acaba 2 kullanıcı data çalışma kitabına aktarma yaptığında sıra ile alt alta nasıl kaydettirebilirim?
Private Sub CommandButton7_Click() 'Başka yere kopyalama
Workbooks("İŞLEM.xlsm").Sheets("YMTVERİ").Cells.Copy
Workbooks.Open Filename:="C:\Users\1\Desktop\DATA.xlsm"
Workbooks("DATA.xlsm").Sheets("DATA").Activate
Range("A1").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
ActiveWorkbook.Save
ActiveWindow.Close
End Sub
3 adet çalışma kitabım mevcut. 2 tanesinde aynı makrolar çalışmakta ve kullanmaktayım (her biri kendi kitabına kayıt yapıyor). Diğer 1 tanesini de data olarak kullanmak istiyorum. Gerekli kodları yazdım aktar dediğimde buton ile aktarıyor fakat mevcut data yı silip ekliyor (en son kaydet diyenin verilerini alıyor). Acaba 2 kullanıcı data çalışma kitabına aktarma yaptığında sıra ile alt alta nasıl kaydettirebilirim?
Private Sub CommandButton7_Click() 'Başka yere kopyalama
Workbooks("İŞLEM.xlsm").Sheets("YMTVERİ").Cells.Copy
Workbooks.Open Filename:="C:\Users\1\Desktop\DATA.xlsm"
Workbooks("DATA.xlsm").Sheets("DATA").Activate
Range("A1").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
ActiveWorkbook.Save
ActiveWindow.Close
End Sub