2 listbox eşitlenebilirmi?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-12-2029
Merhaba Arkadaşlar benim formumda multipagede 2 tane sayfam var 1. sayfada bulunan frame içierisinde comboboxlar textboxlar ve listbox1 var
2. sayfada da aynı şekilde bir frame içinde comboboxlar textboxlar ve listbox 2 var her iki sayfadaki textbox, combobox ve listboxlar aynı mantıkla aynı yerden bilgi alarak çalışıyor 1. sayfadaki frame kopyalayıp 2. sayfadaki yere yapıştırıyorum tabiki doğal olarak textbox combobox ve listboxun sayılarını diğer sayfadaki kalan sayılardan devam ederek veriyor aynı 1. sayfada olduğu gibi yapıştırabilme imkanımız varmı tekrar 2 sayfadaki yerelere gelip o kodları tekrar tekrar yazmak zorundamıyım yoksa çünkü baya bi kod yazmıştım zaten o multipagein 1 sayfasındaki yerlere şimdi ise multipage in 2. sayfasındaki yerede aynı kodları yazmak zorundamıyım değişen sadece combox 1 ise 2. sayfada combobox2 textbox1 ise text box 2 listbox1 ise listbox 2 oldu bunları eşitleyemezmiyim. İnşallah anlatabilmişimdir Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşlekkür ederim

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
bir örnek ekledim üstteki sorum için

Ekli dosyada da anlatmaya çalıştım ilgilene ve yardım eden aradaşlarıma teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
30-11-2022
Bu biraz zor olabilir.Çünkü nesnelere aynı isim verilemez.

Fikir olarak Listbox'a verilerinizi yüklemek için genel bir makro yazıp hangi multipage'de iseniz buna göre Combobox'a atayarak işlem yapabilirsiniz.

Ekli dosyanızı inceleyiniz.