DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Çalıştırabilirsiniz. Ancak Access ve wordde sorun olabiliyor. Birini aktif ettiğinizd ediğerini açarken daima yükleniyor diye pencere acıyor ve yeniden yüklüyor.şu anda 2002 ofis kullanıyorum.2007 ofisi aynı bilgisayarda çalıştırabilirmiyim?( 2002 alışkanlık,2007 mecburiyet.! )
![]()
teşekkürler necdet bey.Merhaba,
Ofis 2007 yi yüklerken Eski Sürümü Koru seçeneği var, onu seçmelisiniz.
Ben şu anda hem ofis 2003 ingilizce ve hem de ofis 2007 Türkçe sürümünü birlikte kullanıyorum.
sn nihatkr teşekkür ederim.Çalıştırabilirsiniz. Ancak Access ve wordde sorun olabiliyor. Birini aktif ettiğinizd ediğerini açarken daima yükleniyor diye pencere acıyor ve yeniden yüklüyor.
Ama fonksiyonlarda bir aksama mevcut değil. İşlevlerini yerine getiriyor.
Necdet Bey.Eski Sürümü Koru seçeneği diye birşey yok.direk yükleme yapıyor. bendeki <2007 ofis ev ve öğrenci sürümü> .Merhaba,
Ofis 2007 yi yüklerken Eski Sürümü Koru seçeneği var, onu seçmelisiniz.
Ben şu anda hem ofis 2003 ingilizce ve hem de ofis 2007 Türkçe sürümünü birlikte kullanıyorum.
kambozluNecdet Bey.Eski Sürümü Koru seçeneği diye birşey yok.direk yükleme yapıyor. bendeki <2007 ofis ev ve öğrenci sürümü> .
sn nihatkr mesajınızı okumadan önce bu dediğinizi yapmıştım.hem yanlışlığım için özür dilerim;hemde açıklamanıza çok teşekkür ederim.kambozlu
iki ofis surumunude kaldırın. bilgisayarınızdaki ofisle alakalı tüm klasörleri silin. (Gizli kalsörler dahil) (burda dikkat!!! çünkü outlook kullanıyorsanız tüm mailleriniz kaybolacaktır. Yedek alınız. Ve programlarda özel ayarlar yaptıysanız hepsi kaybolacaktır.)
Sonra önce ofis 2003 ü kurun Sonra , 2007 yi kurun ve kurarken eski sürümü koru seçeneğini okeyleyin. sorularınızın hepsi cevaplanmış olacaktır.