• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2003 üst versiyonundaki formül hk.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
Konu Güncel..
Merhaba;

2007 veya 2010 versiyonunda aşağıdaki formülü anlayamadım.
Formül u11:u2837 aralığına dizi formül olarak yapılmış. Formülü u11:u52 aralığına yapmak istiyorum. Dizi formül olduğundan U52 sonrasını silemiyorum.

Diğer bir konu da; Tablo ad olarak tanımlanmamış, AR4 hücresinde değer olarak 1 yazılı. Formül sonucu da 1 olarak çıkıyor. Formülü anlayamadım?

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

{=TABLO(;AR4)}

Not: Konuyu daha önce sorduğum bir sorunun altına yazmıştım. Belli ki gözden kaçmış. O yüzden yeni konu açtım arkadaşlar.

2007 veya 2010 versiyonunda aşağıdaki formülü anlayamadım. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.excel.web.tr/f47/2010de-hazyrlanan-dosyanyn-2003-sorunu-t115491.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Konu ile ilgili hiç bir fikri olan yok mu? Yada benmi anlatamadım?

Sayın Uzmanamele;

Sorunumu daha açıkça ifade edebilmek için örnek dosya ekledim. Açıklama dosya içinde mevcut.

Teşekkürler.

EDIT: Bu çalşma 2003'ün üst versiyonunda hazırlanmış. 2003'e uygun hale getirmeye çalışıyorum. Formül zaten çalışmıyor. Formül üzerine gelip F2 yaptığımda "Bu işlev geçerli değil" uyarısı alıyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba

Bu formül ne yapıyor ki aralığı değiştirip kullanmaya çalışıyorsunuz. KTF'ye benziyor ama dosyanız herhangi bir kod içermiyor. Sadece başka bir dosyanın kalıntısı gibi kalmış.

Merhaba

Dosyada; "test!_VeritabaniniFiltrele" adında, "çalışma kitabı kapsamında", "=test!$B$6:$V$2838" aralığı tanımlı ad olarak belirlenmiş.
Ad yöneticisinde bunu göremezsiniz.

Filtrelenerek oluşturulan bu dinamik alan muhtemelen TABLO adlandırılan başka bir veritabanına bağlı.
Dosya içeriğinde TABLO olmadığı için bir şey yapılamıyor.

Ana dosyayı bulmak lazım.
Bu konuyu syn yurttas detaylı açıklayacaktır, O'nu bekleyelim.

Sağolun Sn. Uzmanamele.

Çalışma kitabını kullanabilmem amacıyla hiç olmazsa u11:u2837 aralığındaki dizi formülü olarak u11:u52 aralığına yapabilsem buda yetecek.

Geri