2007de calisiyor, 2003 de naz yapiyor...

Excel Vers. ve Dili
2007 isvecce
Dosyamda var olan bir label´a bugunun tarihini almasi icin 2007 excel de

label.caption= date

yazdigimda hicbir sorun cikmadan anlasiyoruz. Gelin gorun ki isyerindeki diger bilgisayarlarda 2003 excel var ve dogal olarak 2007de programladigin seyi kullanamiyorum. Sorunun bu satirda oldugunu soyluyor.

"Date"in 2003 deki alternatifi nedir. yoksa bunu kullanamaz miyim?

İ

İhsan Tank

Misafir
Dosyamda var olan bir label´a bugunun tarihini almasi icin 2007 excel de

label.caption= date

yazdigimda hicbir sorun cikmadan anlasiyoruz. Gelin gorun ki isyerindeki diger bilgisayarlarda 2003 excel var ve dogal olarak 2007de programladigin seyi kullanamiyorum. Sorunun bu satirda oldugunu soyluyor.

"Date"in 2003 deki alternatifi nedir. yoksa bunu kullanamaz miyim?
kodu
Kod:
Label[COLOR="Red"]1[/COLOR].Caption = Date
bununla değişiniz
kırmızı olan yere label no giriniz

Excel Vers. ve Dili
2007 isvecce
Tesekkur ederim Ihsan Bey fakat, labelín ismi zaten label degil.

Datum.caption= date

Bu kod oldugu gibi 2007 de calisiyor, 2003 de projede kutuphanede bulunamadi diyor, kontrol ediyorum label isminde sorun yok ve DATE in ustunu mavi renkle isaretliyor.

İ

İhsan Tank

Misafir
Tesekkur ederim Ihsan Bey fakat, labelín ismi zaten label degil.

Datum.caption= date

Bu kod oldugu gibi 2007 de calisiyor, 2003 de projede kutuphanede bulunamadi diyor, kontrol ediyorum label isminde sorun yok ve DATE in ustunu mavi renkle isaretliyor.
dosyanızı ekler misiniz

Excel Vers. ve Dili
2007 isvecce
hala ayni hatayi veriyor, bilgisayarda eksik bir library olabilir mi? cunku su anda kullandigim bilgisayarda sorun yok ama excel 2003 un oldugu bir notebookta kullaniyorum oyle hata aliyorum

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Birde aşağıdaki kodu denermisiniz. Eğer yine hata verirse kırmızı bölüme Now yazıp deneyin.

Kod:
Datum.Caption = Format([COLOR=red]Date[/COLOR], "dd.mm.yyyy")

Excel Vers. ve Dili
2007 isvecce
kirmizi olarak isaretlediginiz Date kismini mavi yapip bulamadim diyor... ben baska bir bilgisayar bulup deneyecegim, network paylasimini halleder halletmez. Size sonucu bildiririm (bu elimdeki bilgisayar fi tarihinden kalma, o zamanlarda Date kelimesini bilmiyor olabilirler)