DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,400 kb lık excel programı
Benim bilgisayarda Trojen algıladı ve yüklemedi.Merhaba,
Sayın İzcik,
Bilgisayarım dosyanızda Trojan algıladı.
Her virüs temizlenmez sizinkini denemedim.Çok değerli arkadaşlarım. Ben ne yazık ki şu ana kadar virüs programı hiç ama hiç kullanmadım. Bu nedenle hiç bir dosyayı tarama imkanım olmuyor. Bilgisayarıma virüs girerse (ki ara ara giriyor) Kullandığım imaj programı ile imajı yüklüyorum ve Windowsu hiç uğraşmadan düzeltmiş oluyorum.
En çok başıma dert olan Sality virüsü idi. Bunun da en kötü yanı yedek diskindeki exe lere kendini kopyalaması idi.
Bu virüs beni çok uğraştırmıştı.
Yukarıdaki bahsi geçen Excel programını ben çok denedim. Fakat bilgisayarımda gözle görünür bir zararını hissetmedim.
Virüs programları neden Trojan uyarısı veriyor hiç bilmiyorum.
Peki bu virüs programları Trojanlı dosyayı temizleyip Trojansız (kullanmaya uygun) hale getirebiliyor mu acaba?
merhabaÇok değerli arkadaşlarım. Ben ne yazık ki şu ana kadar virüs programı hiç ama hiç kullanmadım. Bu nedenle hiç bir dosyayı tarama imkanım olmuyor. Bilgisayarıma virüs girerse (ki ara ara giriyor) Kullandığım imaj programı ile imajı yüklüyorum ve Windowsu hiç uğraşmadan düzeltmiş oluyorum.
En çok başıma dert olan Sality virüsü idi. Bunun da en kötü yanı yedek diskindeki exe lere kendini kopyalaması idi.
Bu virüs beni çok uğraştırmıştı.
Yukarıdaki bahsi geçen Excel programını ben çok denedim. Fakat bilgisayarımda gözle görünür bir zararını hissetmedim.
Virüs programları neden Trojan uyarısı veriyor hiç bilmiyorum.
Peki bu virüs programları Trojanlı dosyayı temizleyip Trojansız (kullanmaya uygun) hale getirebiliyor mu acaba?