6000 Satırlık Excel

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 Türkçe
Arkadaşlar kolay gelsin. Başlığı yanlış yere açmış olabilirim. Kusura bakmayın şimdiden. Ben bi internet sitesi açıyorum. Siteye koyacağım ürünlerin google.com da aratıldığında benim internet sitemin çıkmasını sağlayan Arama kriterleri (META) ile ilgili 6000 satırlık bi excel tablosu var. Bu arama kriterlerini tek tek elle girersem ömrüm yetmez. Bana şu konuda yardımcı olabilir misiniz. Örneğin ürün adına ait hücre içinde atıyorum : "HP All In One Pc 100GT 10 FA" ben de META kısmına "En Ucuz HP All In One Pc 100GT FA, HP All In One Pc Fiyatları, HP Bilgisayar Modelleri" yazmak zorundayım. Bu yazıları hp bilgisayarda da yapıyorum, simfer ocak ya da samsung buzdolabında da. Benim işimi kolaylaştırabilecek bi hücre içinde "En Ucuz ......., ...... Fiyatları, En Kullanışlı ........, ....... Modelleri," gibi kalıp halinde her hücreye kopyaladığımda oturtabileceğim bi kalıp formülü olabilir mi ?

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Veri/Doğrulama/Liste kısmını aç.En Ucuz:.....;En pahalı:......;En Kullanılşlı:.... yaz.Yanlız her kelimenin arasına ; koymayı unutma.Gojjira Çetin Selam

mersilen

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel Vers. ve Dili Ofis 2003
Selamlar
işinize yarar mı?

Ekli dosyalar