8 - 12 sporculu tenis ligi

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
10 sporcu ile başladık , 9 a düştük . sitenizden aldığım bir fikstürü uygulamaya çalıştım başaramadım. Tam ihtiyaçlarımı ekteki tabloda belirttim. Lütfen bu tablomu işler hale getirebilir misiniz ?
Teşekkürler

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Öncelikle ilk sorunuzda ilk başlangıcı ben yapıyım. Ama unutmayın ki Anahtar teslimi çözümler yerine etkileşimli paylaşımlar hem sizi hemde sorudan ve cevaptan faydalanacak diğer arkadaşlarımızı geliştirecektir.
Tablonuzda istediğiniz mevcut isimlerin fikstüre eklenmesi konusunda bir uygulama yaptım. Bunun devamındaki puanlama sıralama ve sonuçlandırma tablolarınızı mevcut tabloya ekleyin. Takıldığınız yerde tekrar yardım alın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Teşekkür , deneme 1

Sayın Hocam , yardımınız için teşekkür ediyorum.
Skoru tablonuza ekledim , ama aradaki bağlantıyı kuramadım.
Ekte sunduğum neticeler doğru , ama sıralama yanlış.
Lutfen biraz daha yardım eder misiniz ?

Bu arada , 50 - 70 li yaşlarda Ulus Aykut Barka parkında tenis sporu yapan gençleriz. Ligimize katılmayı düşünürseniz , tabloda yeriniz hazır. :)

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Öncelikle nazik davetiniz için teşekkür ederim. Maalesef buna pek zaman bulamam.
Eki inceleyin. Ekte ikili averaj uygulamadım. Nedeni ise birkaç dosya üzerinde bunu denedim ve 2 den fazla eşitliklerde bir sonuç alamadım. (3 yada 4 takım aynı eşitliğe sahipse karmaşa ve işlem dahada büyüyor.)
Ama bunu aşmanın en basit yolu SoNUÇ (manuel) tablosunda isimleri açılır listeden seçerek sıralamayı yeniden yapabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Tamamdır.

Sayın hocam ,
tamamdır.
Şu anda işleyen bir fikstür ve puan cetvelim var.
Elinize sağlık ,
çoook teşekkürler.