Açılır kutu ile listeleme

Excel Vers. ve Dili
TR 2003
arkdaslar iyi gunler daha excelde cok yeniyimi. listeleme islemini yapamiyorum
bir kutucuk acmak istiyorum ve buna tikladigmda benim kaydettigim yada kaydedecegim bilgileri gormek istiyorum ve bunu sectigimde alt satir da degildei kendi satirinda cikmasini istiyorum. boyle bi uygulama varmi.

liste olustur yapiyorum. ama yaptigimda icine kaydettigim bilgiler hem alt satirlari kapliyo. hemde sectikten sonra altinda olusuyoo.. yardimn ederseniz sevinirim

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın ozbahadir

sorularınızı ornek bir dosya ile birlikte gonderirseniz daha kısa surede daha net cevaplar alırsınız anladıgım kadarıyla orneklemeye calistim, dosyanız ektedir,

iyi calismalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
TR 2003
evetttttt

evet tam istedigim sey bu. peki bunun nasil yapildigi konusunda bana biraz bilgi verebilirmisiniz . yardimci oldugunuz icin cok tessekkur ederim. bukadar cabuk olabılıcegini dusunmemistim. tekrar saolun .

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın ozbahadir

rica ederim , öncelikle işe yaradığına sevindim, nasıl yapıldığına dair işlem adımlarını dosya ekinde tekrar gönderiyorum

iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
peki verdiğiniz örnekte listeyi oluşturmak için aynı sayfa kullanılmış ben başka sayfadan açılır kutu bir sayfada liste başka sayfada bunu nasıl yapabilirim

Son düzenleme:

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın enteresan05

bildiğim kadarıyla Veri/doğrulama/liste penceresi farklı sayfalardan kaynak alımına izin vermiyor, fakat mantıkla işin üstesinden gelebilirsiniz, örnek dosya ve açıklaması ektedir.

iyi çalışmalar dilerim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ek dosya gibi bişey mi istiyorsunuz?
ad tanımlama örneklerini inceleyiniz

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili