A1 den A19 Alt alta olan verileri X taneli Guruplamak

Excel Vers. ve Dili
.....
Merhaba arkadaşlar ,

Buraya yeni katıldım excelde iyi oldugum söylenemez baya bir kafa yorduktan sonra işin içinden ben çıkamadım farklı bir şekilde aradıgıma ulaştım ama ben olasılıkları dusurmek istediğimden şunu soracağım basit görünebilir belki ama benım kafamda kurdugum senaryo ap ayrı bir dava C++ dan da anlamam bütün olasılıkları bitireyim. Neyse konu şu

Excel de ; Alta alta yazdıgım seçimleri altta örneklerdeki gibi 6 şarlı 7 şerli 8 erli 9 arlı gruplara ayırmak istiyorum 7 sininde ismi farkı olacak her gurupta.

19 Seçimim var ve ben bunları kısa yoldan nasıl 6lı grup 7lı grup 8 li grup 9 lu grup yapabilirim ? bunu isim olarak kullanmıcam sadece seçim olarak bu kombinasyonları görmem gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba, foruma hoşgeldiniz.

Sorularınızı; ekran görüntüsü yerine, gerçek belgenizin özel bilgi içermeyen kopyası şeklinde hazırlayacağınız örnek belge üzerinden sorarsanız,
bir forum üyesi mutlaka çözüm önerisinde bulunacaktır.

Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemine ilişkin kısa açıklama cevabımın altındaki İMZA bölümünde var.
.