A3 yazdırma sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
Merhabalar,

Excel 2003 te Makrolu belgelerde A3 boyutunda çıktı aldığımızda gerçek boyutta çıkartmıyor ve AutoCad'den excel'e aktarılan Kroki gibi çizimlerin bazı kısımlarıda yazdırılırken eksik çıkartıyor.

acaba sıkıntımız ne olabilir?

saygılar.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
excel 2003 te yazdır altında hepsini sıgdır tiki var onu isaretlerseniz tek sayfa resminiz tamamen cıkacaktır kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
hemen deniyorum.

biz sorunu, belgeyi Excel 2007 de açarak to pdf yaptıktan sonra yazdırarak çözmüştük lakin yavaşlatıyor.. deneyip sonucu yazacağım. tşkler.

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
HP Office Pro K8600 yazıcı ile sorunum hala devam ediyor arkadaşlar, bilen birisi varmıdır?

excel'de A3 gönderdiğimde A4 boyutunda çıkıyor A3 kağıda. tercihlerden yazıcı ayarlarından heryerden deneyerek gönderdim hatta baskı önizleme de A3 gözüküyor lakin çıktıyı alırken A4 geliyor.

teşekkürler.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
MErhaba kesim çözümü bilmiyorum, ama ben Canon IR 2250 yazıcı kullanıyorum.
A3 yazdırmak için excel de A3 yaptıktan sonra yazdırdan yazıcı özellikleriden A3 tanımlıyorum (Bir fark var ama benim yazıcıda A3 koyduğumda yazıcıya ben A3 koydum diye tanımlama yapıyorum. Yazıcının kendi ekranından). o şekilde çıktı alabiliyorum

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2003
Cemalcim ben bu problemler için hp'ye defalarca mail attım ama onlar bile çözemedi bu sorunu... Excel'den çıktı alınamayan printer, ne güzel :)