A4 formatında bir faturaya excelden uygun yerlere bilgi girme

Excel Vers. ve Dili
2007 excel turkçe
slm arkadaşlar.elimde boş fatura koçanı var ve fatura bilgileri excelden girip o şekilde fatura kesmek istiyorum.ama gel gör ki bunu yapmak için ne bilgim var ne becerim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.fatura A4 formatında.şimdiden çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Evet benimde aynı derdim var özellikle hazırlanmış bir excel dosyası değilde nasıl yapıldığını anlatabilecek arkadaşlar yardımda bulunursa çok güzel olur

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2000
Böyle matbbu fortmattaki evrakları excelden form hazırlamak için benim yaptığım basit bir uygulama var. Ekteki dosyada "faturaxxx" gibi bir çalışma hazırlıyorum ve aynı ölçülerde fotokopisini aldığım evrağın fotokopisinin üzerine yazdırıyorum. Doldurmam gereken kısımlara denk gelen satır ve sütunlardaki "x" leri siliyorum ve birleştiriyorum. Doldurmam gereken kısımlar bittikten sonra kalan "x" leride temizlediğimde formum hazırlanmış oluyor. Kendim için yaptığım fatura kesme ile ilgili çalışmayıda gönderiyorum.

İyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
silinen linklerin arasında yerini almış ama işime çok yarıyacaktı .tekrar upload etme şansımız varmıdır.

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
slm arkadaşlar.elimde boş fatura koçanı var ve fatura bilgileri excelden girip o şekilde fatura kesmek istiyorum.ama gel gör ki bunu yapmak için ne bilgim var ne becerim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.fatura A4 formatında.şimdiden çok teşekkür ederim
Selamlar,

Elinizde bulunan o boş fatura koçanını ve hangi bilgileri getirmek istediğini bir dosya ile destekleyerek gönderirseniz çok daha çabuk yanıt alacağınızdan emin olabilirsiniz. Desteklediğiniz dosyada nerelere hangi bilgileri gireceğinizi de belirtmeniz gerek.

Kolay gelsin