a5 boyutunda fatura şablon yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
excel den nokta vuruslu yazıcı aracılığı ile hazır fatura üzerine basım yapmak istiyorum tek tek çizeyim dedim ama beceremedim faturayı taratıp yolluyorum yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler..

kenarındaki kırmızı şerit tarayıcıdan kaynaklanıyor

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhaba,

Bunun en doğru yolu, örnek fatura üzerinde, deneme-yanılma'dır,

Faturanın aslından fotokopi çekerek, nokta vuruşlu yazıcıyı da belli bir ayarda tutarak yapmanız lazım,

Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
tşkler bunu defalarca denedim ama olmuyor ılkı dogru cıksa da ıkıncıde bozuluyor yazıların mılım oynamaması gerekiyor daha once forumda bu faturayı excel e kalıp olarak uygalanmasının anlatımını gormustum ama su anda o konuyu bulamadım. bunu resım olarak yapıstırıp sonra boslukları cıkarma fılan yapılıyordu ama anlatım olmadan ugrastım beceremedım. oyle bır cozum olabılır mı ?

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhaba,

Fatura Yazdırma diyerek arama yaptınız mı ?

Nokta vuruşlu yazıcılarda, genelde otokopili ve sürekli form (sağı ve solu delikli) kullanılır ki bahsettiğiniz kaymalar olmasın, hatta buna yönelik küçük programlar bile vardır, nette arama yaparak ta ulaşabilir siniz.

Ben yine de sizin için arşivime bakacağım, bulursam eklerim, bu da bugün saat 14.00'ten sonra olabilir,

İyi sabahlar...

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
forumda arama yaptım denk gelmedi yardımcı olabilirseniz cok sevınırım hayırlı geceler.