access den exele veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
yok
arkadşlar merhaba herkese kolay gelsin.,
şimdi benim yapmak istediğim ve günlerce kafa patlattığım olay şu.
şimdi elimizde access de yazılmış bilgi depom var. bende exele o depocukta bulunan ürünün sadece kodunu yazmak düşeyara sayesinde ürünün tüm bilgilerini exelde görmek istiyorum. yapılması mümkün mü acaba merak ediyorum., olur herhalde diyip yorumu size bırakıyorum hepinize teşekkürelr. allaha emanet olun.,

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Selamlar,
Exceli açıp access veri tabanından (mdb) veri almaktanmı bahsediyorsunuz, access i açıp excele kayıt yapmaktanmı.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2003-2007
alerk SANIRIM SORGUDAN BAHSEDİYORSUN İSTEDİĞİN SORDU İLE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE ORADAN EXCEL E ALABİLİRSİN ÇOK RAHAT

Excel Vers. ve Dili
yok
dostum kelkitli yapmak isdetiğim tam anlamıyla şu. Diyelim excel sayfa1 de tablomuz var. Sayfa 2 den de düşeyara sayesinde o ürünün kodunu yazarak çağırıyoruz. olayın aynısını göz önüne alarak ben bu veriyi access de yapmak istiyorum. yani sayfa2 de yazdığım kod sayfa1 den değilde atıyorum deneme.mdb dosyasından alacak şimdiden teşekkür ederim klavyenize sağlık.

Excel Vers. ve Dili
yok
bu da güzel. işime yarıyacaktır. ama üzgünüm :( ben a1 hücresine erkan yazdım mı gitsin access bulup a2 hücresine soyadını yazsın. bilmem olurmu..

Excel Vers. ve Dili
yok
sanırım çok şey istiyorum herhalde. ama bunun bir yolu vardır diye düşünüyorum.,