access penceresinin görünmemesi

Katılım
4 Nisan 2006
Mesajlar
30
arkadaşlar kod olarak bu satırları yazıyorum

Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
fSetAccessWindow (SW_HIDE)
End Sub

access' i çalıştırdığım zaman program arka planda çalışıyor görünmüyor, formdaki diğer örnekleri inceledim (işçi maaş ve memur maaş) ama hiç bi fark bulamadım, işçi maaşı çalıştırdığım zaman direk program görüntüsünde bi ekran geliyor ben nerde hata yapıyorum.
 
Katılım
4 Nisan 2006
Mesajlar
30
peki daha sonra çalıştımı yoksa olaydan vazmı geçtin.

zaten kodda "hide" diyor ve normal olarak pencereyi gizliyor arka planda çalışıyor, diğer örneklerle kendi örneğimi saatlerce karşılaştırdım hiç bi fark yok diğerleri nasıl çalışıyor benim ki nasıl çalışmıyor gerçekten hayret.
 
Katılım
25 Aralık 2005
Mesajlar
4,160
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın arkadaşlar,

Dünden beri bekliyorum biri yazar diye.

Forumda soru sormadan ve topic açmadan önce forum sayfasının üst tarafındaki kırmızı ara düğümesi var oradan önce bir arama yapınız lütfen.

Aynı başlık da aynı sorular tartışıldı ve çözüme ulaştırıldı. Ama zahmet edip kimse arama zahmetine katlanamıyor maalesef :bad:

Şimdilik ilgili başlığı vereyim:

http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=14886&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
 
Katılım
4 Nisan 2006
Mesajlar
30
Sayın modalı

Elbette ki o kırmızı renkli arama düğmesini bende görüyor ve kullanıyorum ve bu başlığı açmnadan öncede kullandım ama bulamadım demekki arama yaparken kelimeleri doğru seçemedim. Şunu unutmayın ki bu formdan yardım almak isteyen herkes önce arama yaptırır, başlık açıp cevap beklemek mi daha pratik ve hızlı yoksa hazır kaynaklara bakmakmı.

İlginize ve yardımınıza teşekkürler.
 
Katılım
1 Mayıs 2006
Mesajlar
72
Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
access penceresinin görünmemesi ile

slm. arkadaşlar....
sizlerin vermiş olduğu kodları ekteki forma yazdım ama maalesef gizleyemedim..lütfen bana tam izah edin.. tşk.
 
Katılım
25 Aralık 2005
Mesajlar
4,160
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın yenginoğlu,

yukarıda verdiğim linki bir tıklayabilirmisiniz acaba?

İyi çalışmalar :D
 
Katılım
1 Mayıs 2006
Mesajlar
72
Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
access penceresinin görünmemesi ile

sayın modalı ; o linki tıkladım hatta dosyayı kopyaladım ve inceledim ve benim anamenü formuma yerleştirdim fakat çalıştıramadım.. acaba nerede hata yapıyorum..tşk.
 
Katılım
1 Mayıs 2006
Mesajlar
72
Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
Re: access penceresinin görünmemesi ile

yenginoglu' Alıntı:
sayın modalı ; o linki tıkladım hatta dosyayı kopyaladım ve inceledim ve benim anamenü formuma yerleştirdim fakat çalıştıramadım.. acaba nerede hata yapıyorum..tşk.
 
Katılım
25 Aralık 2005
Mesajlar
4,160
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın yenginoğlu,

Linki tıkladınız ama orada yazılanların hiçbirini yapmadınız. Nasıl olacak bu iş anlayamadım.

Tekrar ediyorum:
1).fSetAccessWindow (SW_HIDE)
Satırı bir modüldeki bir fonksiyonu çağırıyor. Modülü kopyalayıp yapıştırmanız gerekiyordu, yapmadınız

2. Açılmasını istediğiniz formu başlangıç olarak atamanız gerekirdi yapmamışsınız. Araçlardan Başlangıç ı tıklayıp açılan pencereden başta açılması istediğiniz formu tanıtmanız gerekiyor (Sağ üst)

3. Aşılacak olan formun özelliklerinde değişiklik yapmanız gerekiyordu yapmamışsınız. Değişecek olan özellikler:

Açılan Evet olacak
Kalıcı Evet olacak
Tasarım değişikliklerine izin ver ise Yalnızca tasarım görünümü olacak.

Yukarıda sydıklarımın hepsi ilgili link de var. Anlayamıyorum. En azından bir tanesini yapmış olmanız gerekirdi. Neyse :(
 
Üst