• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

access personel

Excel Vers. ve Dili
2003
bana çok acil acesste hazırlanmış bi uyglma lazm...Biliorum forumda war ama bana tez halnnde lazım...bu bilgisayr parçası ile ilglli fiytı ile ilgli olablr yada personel ,personel maaşı ile ilgli olblr...ltfen bana yardımjı olun:'(

kimse yarrdımjı olmucak anlaşılan:(

Son düzenleme:
Merhaba Sayın chaliskan,
Formda access örnekleri kısmında bir çok paylaşımda örnek var,incelediğinizde bulabilirsiniz.

Merhaba Syn Nurcan Uludag,
Örneklere baktm çok güseller herkesi emeğine sağlık..ama bana tez halnde lazım :(:(hemde çok acil:(yani nasıl hazırlandığı hakında adım adm:(

Sayın chaliskan,
Access Ders Notları başlıklı biligileri incelemenizi tavisye ederim.formdaki Access orneklerinde bu tarz çok fazla bilgi var.Kolay gelsin...

Sayın chalıskan,

bana çok acil acesste hazırlanmış bi uyglma lazm...Biliorum forumda war ama bana tez halnnde lazım...bu bilgisayr parçası ile ilglli fiytı ile ilgli olablr yada personel ,personel maaşı ile ilgli olblr...ltfen bana yardımjı olun:'(

kimse yarrdımjı olmucak anlaşılan:(

Merhaba Syn Nurcan Uludag,
Örneklere baktm çok güseller herkesi emeğine sağlık..ama bana tez halnde lazım :(:(hemde çok acil:(yani nasıl hazırlandığı hakında adım adm:(

Lütfen kullandığınız Türkçe ye biraz özen gösterin.:eek:

Haklisiniz

Sayın chalıskan,

Lütfen kullandığınız Türkçe ye biraz özen gösterin.:eek:

sayın modalı size sonuna kadar katılıyorum. Tükçemizi iyice ne olduğu belli olmayan bir dile çevirmeye başladık... Arkadaşlar!lütfen özümüze dönelim türkçemize sahip çıkalım

sayın modalı size sonuna kadar katılıyorum. Tükçemizi iyice ne olduğu belli olmayan bir dile çevirmeye başladık... Arkadaşlar!lütfen özümüze dönelim türkçemize sahip çıkalım

Çok hakılısın. .

Geri