- Excel Vers. ve Dili
- excel 2016 türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 12-10-2022
Merhaba, acceste bir tablodan excele vba ile veri aktarmaya çalışıyorum , tablonun tamamını aktardığınızı düşünün.
fakat sütunların sırası veritabanındaki gibi değil. değişmiş. yani veritabanında sütunlar A-B-C ise excele aktardığımda C-B-A olmuş. neden olabilir ? bu birinci sorumdu, diğeri ise
zaman zaman<div> <div> içinde aktarıyor verileri bazen de ;
veritabanındaki şöyle bir veriyi :
PULLEY 1,2MMM / ÇAMAŞIR MAK. SAC PARÇASI
şöyle aktarmış :
<div><font face=ARIAL size=2 color=black>PULLEY 1,2MMM / ÇAMAŞIR MAK. SAC PARÇASI</font></div>
bunun veri tipleriyle bir alakası var sanırım ama anlamadım. çünkü bilmiyorum. bu tip bir veriyi içeren bir alanın türünü ne olarak tanımlamalıyım? yardım ederseniz çok sevinicem gerçekten
.
fakat sütunların sırası veritabanındaki gibi değil. değişmiş. yani veritabanında sütunlar A-B-C ise excele aktardığımda C-B-A olmuş. neden olabilir ? bu birinci sorumdu, diğeri ise
zaman zaman<div> <div> içinde aktarıyor verileri bazen de ;
veritabanındaki şöyle bir veriyi :
PULLEY 1,2MMM / ÇAMAŞIR MAK. SAC PARÇASI
şöyle aktarmış :
<div><font face=ARIAL size=2 color=black>PULLEY 1,2MMM / ÇAMAŞIR MAK. SAC PARÇASI</font></div>
bunun veri tipleriyle bir alakası var sanırım ama anlamadım. çünkü bilmiyorum. bu tip bir veriyi içeren bir alanın türünü ne olarak tanımlamalıyım? yardım ederseniz çok sevinicem gerçekten