Açılır kutu ile sayfa çağırmak

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba Arkadaşlar
Açılır kutuya 5 tane sayı girdim.her sayı içinde farklı bir çalışma sayfası yaptım ve verileri yükledim.Açılır kutudan hangi sayıyı seçersem o sayfayı ve o sayfadaki verileri açılır kutunun olduğu sayfaya çıkmasını istiyorum.6000 tane veriyi bulamam başka türlü :(((

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
daha önce bu forumdan arşivime aldığım bir örnektir, inceleyin isterseniz

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Bu dosyayı incelerseniz Sayfa 6 da ben ana menü oluşturdum.ve düşeyara komutu ile bilgilerin çoğunu taşıdım.1.-2.-3. diye devam eden sayfalar var.ben sayfa 6 daki en üstte açılır liste hücreden herhangi birini seçtiğimde o sayfadaki bilgilerden alsın istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Yeni bir konu açmak istemedim.. aynı konuda benimde yardıma ihtiyacım var fakat gönderilen dosya silinmiş. Yardım edebilirmisiniz?

Ayrıca bir sorum daha olacak. örnek olarak aynı örnekten gidicem.

1,2,3,4,5 isimli sayflarımız var, açılır kutuda hseçtiğimiz sayfayı "GİT" isimli tuşa tıklayınca sayfamız açılıyor.

Peki aynı açılır kutudan sayımızı seçtik ayrıca hersayfada aynı hücrede bir bilgi var ve bu bilgiler de ay isimleri ocak ayı için a1 şubat için b1 gibi. sayfa ismi açılır kutusu yanında bir kutuda ay ismi için olsa ve "GÖSTER" diye tıkladığımız da sayfa değişmeden örneğin seçime göre 2. sayfadaki şubat bilgisini istediğimiz alanda gösterebilir mi?

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılarımla,

Son düzenleme: