Kıymetli hocalarım;ve hamitcan hocam
İstihkaklarla ilgili yapmış oduğum ekteki programda, "istihkak giriş" sayfasında oluşturulacak "kaydet" butonuna tıkladığımda sol üsteki açılır kutuda hangi yüklenici seçili ise o yüklenici sayfasına;
Y3 hücresindeki tutarı "E8, ikinci kaydette E9,sırasıyla E19 'a kadar,
O18 hücresindeki tutarı "M8,ikinci kaydette M9,sırasıyla M19 'a kadar,
O 20 hücresindeki tutarı "N8,ikinci kaydette N9,sırasıyla N19 'a kadar,
AJ 25 hücresindeki tutarı "O8,ikinci kaydette O9,sırasıyla O19 'a kadar,
ve bugün tarihinide D8 den ikinci kaydette bir alt satıra D19 a kadar her kayıtta yazmasını istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim,çok makbule geçecek,çünkü yüklenici sayısı dosyadakinden hayli fazla. SAYIN HAMİTCAN HOCAM AŞAĞIDAKİ KODU MODÜL 5 E KOPYALADIM ANCAK ACEMİLİĞİMDEN ÇALIŞTIRAMADIM.BİRDE AKTARDIKTAN SONRA KATDEDİP KAYDETMEYECEĞİMİ SORSUN.şİMDİDEN YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BİLGİNİZE SAĞLIK.
Sub aktar()
Sayfa = [d3]
With Sheets("İstihkak Giriş").Select
.[d8:d19] = Date
.[e8:e19] = [y3]
.[m8:m19] = [o8]
.[n8:n19] = [o20]
.[o8: o19] = [aj25]
End Sub
İstihkaklarla ilgili yapmış oduğum ekteki programda, "istihkak giriş" sayfasında oluşturulacak "kaydet" butonuna tıkladığımda sol üsteki açılır kutuda hangi yüklenici seçili ise o yüklenici sayfasına;
Y3 hücresindeki tutarı "E8, ikinci kaydette E9,sırasıyla E19 'a kadar,
O18 hücresindeki tutarı "M8,ikinci kaydette M9,sırasıyla M19 'a kadar,
O 20 hücresindeki tutarı "N8,ikinci kaydette N9,sırasıyla N19 'a kadar,
AJ 25 hücresindeki tutarı "O8,ikinci kaydette O9,sırasıyla O19 'a kadar,
ve bugün tarihinide D8 den ikinci kaydette bir alt satıra D19 a kadar her kayıtta yazmasını istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim,çok makbule geçecek,çünkü yüklenici sayısı dosyadakinden hayli fazla. SAYIN HAMİTCAN HOCAM AŞAĞIDAKİ KODU MODÜL 5 E KOPYALADIM ANCAK ACEMİLİĞİMDEN ÇALIŞTIRAMADIM.BİRDE AKTARDIKTAN SONRA KATDEDİP KAYDETMEYECEĞİMİ SORSUN.şİMDİDEN YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BİLGİNİZE SAĞLIK.
Sub aktar()
Sayfa = [d3]
With Sheets("İstihkak Giriş").Select
.[d8:d19] = Date
.[e8:e19] = [y3]
.[m8:m19] = [o8]
.[n8:n19] = [o20]
.[o8: o19] = [aj25]
End Sub
Son düzenleme: