Açılır Liste Hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Arkadaşlar kolay gelsin başlığı doğrumu kullandım bilmiyorum ama benim bir çözüme ihtiyacım var. Yapmak istediğim şey şu;

Örneğin bir dosya ismimiz var 2010 İllere yazılan yazılar diye bu dosya isminde bir başlık olucak üzerine tıklanılabilen ona tıklayınca alttan liste şeklinde veya başka bi yolla o dosyada bulunan yazılarla ilgili bilgiler olucak dediğimi şöyle bi örneklersem hani başlat-çalıştıra regedit yazdığımızda karşımıza gelen pencerenin sol bölümünün aynısını yapmak istiyorum kısacası bu. Önerilerinizi ver örneklerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Küçük bir örnek dosya ekleyerek istediklerinizi dosya üzerinde detaylı açıklayınız.

.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
ben biraz uğraşarak bişeyler buldum ama tam istediğim gibi olmadı başka önerileri olan yada geliştirebilecek olan varsa lütfen yardım edin :( dediğim gibi ben regedit deki gibi bir görüntü istiyorum benim yaptığım pek olmadı yani.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
yok mu bir fikri olan arkadaşlar.. güncel...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Bu şekilde bir çalışma için, userform üzerinde listview, buton vs. kullanarak bir tablo hazırlamanız gerekir. Bu konuda araştırma yaparak konuları öğremeye çalışın.

Linkteki örneği inceleyin size fikir verebilir.

Listview de 50 sütun süzme

.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
ömer bey örneğiniz için teşekkür ederim ama benim istediğim bu değil. acaba visual basic ve acces veri tabanı ile yapılır mı?? kodlamada yardımcı olabilecek var mı?