Arkadaşlar Autpen makrosuna ilave edilecek kodla güvenlik seviyesini orta veya düşük'e alabilirmiyiz. Böylelikle her defasında Makroları etkinleştir mesajındanda kurtulmuş olalım.
Bu soru belki onlarca kez forumda cevaplandı. Lütfen biraz arama yapalım. Buna rağmen ben son kez bu soruyu cevaplıyorum.
Güvenlik seviyesini değiştirebilen kodlama her ne kadar mevcut olsada makro güvenlik seviyesini yüksek yaptıysanız bu kodlarda zaten bir işe yaramayacaktır. Dolayısıyla böyle bir uygulama pratik değildir. Ayrıca böyle bir uygulama mümkün olsaydı makro virüslerine karşı nasıl bir koruma sağlanabilirdi bunuda dikkate almak gerekir.
Son olarak bu konu kötü amaçlarla kullanılma riski taşıdığından bence forumda tartışımasıda uygun değildir.
Sayın Leventm aslında arama yaptım ve bu konuda sorulmuş sorularıda da buldum,sizin belirttiğiniz gibi mantıklı cevap yoktu. Alakanız için teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.