ogecen
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Türkçe Microsoft® Excel® Microsoft 365 için MSO 64 bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 11-12-2026
Merhaba sayın arkadaşlar,
Ekli dosyada;
Özellikle üretim sektöründe çalışan arkadaşlarımız için, yurtdışı kaynaklı çok güzel ve faydalı olacağını düşündüğüm bir IPK (İstatistiksel Proses Kontrol) çalışması edindim. Belki ilgilenen arkadaşlarımıza faydası olabilir.
Ancak, dosyada Hesaplama sayfasında "Ad Yöneticisi" ndeki bir çok formülleri normal Excel formülleri olarak nasıl dönüştüreceğimi bilemiyorum, Bu formülleri düzenlemek için nasıl bir yol izlemeliyim. İlgilenen arkadaşlar dosyada geliştirme çalışması yaparak bu konu başlığında paylaşabilirler mi?
Örneğin; B4 hücresindeki FİLTRE(T_INPUT[Tarih];T_INPUT[Tarih]<>"")
buradaki T_INPUT, [Tarih] gibi,
Umarım soruyu doğru sorabilmişimdir.
Saygılarımla
Ekli dosyada;
Özellikle üretim sektöründe çalışan arkadaşlarımız için, yurtdışı kaynaklı çok güzel ve faydalı olacağını düşündüğüm bir IPK (İstatistiksel Proses Kontrol) çalışması edindim. Belki ilgilenen arkadaşlarımıza faydası olabilir.
Ancak, dosyada Hesaplama sayfasında "Ad Yöneticisi" ndeki bir çok formülleri normal Excel formülleri olarak nasıl dönüştüreceğimi bilemiyorum, Bu formülleri düzenlemek için nasıl bir yol izlemeliyim. İlgilenen arkadaşlar dosyada geliştirme çalışması yaparak bu konu başlığında paylaşabilirler mi?
Örneğin; B4 hücresindeki FİLTRE(T_INPUT[Tarih];T_INPUT[Tarih]<>"")
Kod:
FİLTRE(T_INPUT[Tarih];T_INPUT[Tarih]<>"")
Umarım soruyu doğru sorabilmişimdir.
Saygılarımla
Ekli dosyalar
-
146.6 KB Görüntüleme: 5