Adres etiketi basımı

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Merhaba arkadaslar
exelde müşterilerime kargo gönderilmesi adres telefon bilgilerinin bulunduğu şablonlar oluşturdum çok fazla olmasından dolayı yazdırırken problem yaşıyorum bununla ilgili yeni bi sayfada müşterinin ismini yazdıkdan sonra bütün bilgilerinin yeni sayfaya sadece o müşterinin gelmesini nasıl sağlayabilrim
dosyayı ekleyemedim eğer yardımcı olabilecek bi arkadas olurs kendisine mail atabilirim

lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim herkeze ii aksamlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
dosya eklemeyi yaptım arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum

ekli dosyada sadece bir kaç müşteri ismi yazıyor

asıl dosyada yaklasık 700 ü geçgin müşteri adres telefon bilgileri var ona göre bi kolaylık arıyorum lütfen yardım

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhaba,

Ekinizde ne yapmak istediğiniz anlaşılmıyor.. Düşeyara formülü işini görür diye düşünüyorum. Düşeyara olarak arama yapınız.. çözüm bulamazsanız örneğiniz üzerinde ne yapmak istiyorsanız manuel olarak gösteriniz..

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
tmm teşekkür ederim buldum sanırım olur umarım

Son düzenleme:

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sayın yoosuf

Alıcı Hücresinde VERİ DOĞRULAMA yapın.

Adres hücrelerinde Alıcı hücresini referans göstererek düşeyara fonksiyonunu kullanın. Verileri çekeceğiniz veri sayfanızı düşeyara fonksiyonuna uygun olarak düzenleyin.

.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Anladığım kadarıyla bişiler yaptım.. Eki inceleyiniz.. A2 ve A17 hücresine gönderici adını yazdığınızda bilgiler sayfa1'den gelecektir.

Ekli dosyalar