adres yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003-türkçe
Merhaba arkadaşlar;

8000 firmalık bir adres datam mevcut. Bu datamdaki firmalara günde ortalama 80 adet kargo çıkartıyorum. Benim şimdilik asıl amacım 1. kitaplıkta müşteri kodu ile aratıp o koda denk gelen satırdaki istemiş olduğum hücreleri 2. kitaplıkta istediğim hücreye yazdırmak.

Örneğin 2. kitaplıkta yazacağım makro ve formmüller aracılığı ile 1. kitaplıktaki müşteri kodunu arattım ve B14 hücresini bulduk. Arama sonucunda 1. kitaplıktaki B14 verisini 2. kitaplıktaki A3 hücresine ; 1. kitaplıktaki D14 hücresini 2. kitaplıktaki B3 hücresine ;1. kitaplıktaki G14 hücresini A5 hücresine yazdırmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyanız ekte.Ama Kitaplık değil sayfa demeniz lazımdı.Kitap dosyaya deniyor.:cool:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-türkçe
evren gizlen kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için mantığı kavramamda yardımcı oldun.

Günde ortalama 80 kargo çıkıyor programlama ekranından raporlar kısmından etiket bastırabiliyoruz fakat şöyle bir sorunumuz oluyor o sistemden fatura adresi çıkıyor ve her seferinde bütün etiketleri sevk adresi için kontrol ediyoruz bu da o yoğunluk esnasında gereksiz zaman kaybına neden oluyor.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
evren gizlen kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için mantığı kavramamda yardımcı oldun.

Günde ortalama 80 kargo çıkıyor programlama ekranından raporlar kısmından etiket bastırabiliyoruz fakat şöyle bir sorunumuz oluyor o sistemden fatura adresi çıkıyor ve her seferinde bütün etiketleri sevk adresi için kontrol ediyoruz bu da o yoğunluk esnasında gereksiz zaman kaybına neden oluyor.
Ne dediğinizi anlamadım.Yeni bir isteğinizmi var.?:cool: