Ağdan excell dosyasına veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Selam;

Forumda bu konu ile ilgili birşeyler buldum fakat bana yardımcı olmadı.onun için ben sorunumu kısaca özetlemek istiyorum.

Ben ağdaki bir bilgisayardan kendi bilgisayarıma bir ecxel sayfasının bilgilerini aktarmak istiyorum.Bu bilgiler karşı taraf kendi excel sayfasına yeni veriler girdiğinde bendede güncellenmesini istiyorum.Yalnız bu olayı 5 farklı bilgisayardaki excel verilerini ben tek excell klasöründe fakat 5 farklı excell sayfasında görüntülemek istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ederim

Saygılar
Selçuk A.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Acikcasi

degerli ssazman. anladıgım kadari ile sen ortak veritabanı kullanmak istiyosun. bu yapmak istedigin paket program veya visaul basic bilgisi gayet iyi olan bir arkadasımız tarafından yapılabilir ancak zaman lazım. bir random dosya olusturalarak basarılabilir. sana tavsiyem bu biraz uzun iş. diger bilgisayarlarda ortak paylaşım klasorlari ac ve dosyları yerleştir. dosyalardaki girilen verilerin adresleri sabit olcak isee kendi dosyanda(5 sayfalık) o dosyalara link (baglantı) olustur. neyi nerden alacagı belli olsun.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Teşekkürler arkadaşım.verdiğin bilgi için bende maalesef şu anda o şekilde yapırotum fakat bu dosyayı mail yoluyla atıncada problem oluyor.