aktarımda hata

Excel Vers. ve Dili
2006 türkçe
iyi çalışmalar üstadlar...

Ekta yolladığım 2 dosya arasında ver aktarımında ufak bi pürüzle karşılaştım.Şöyleki:

"Kitap 2 D3" hücresindeki veri direk olarak "Kitap 1 D3" hücresindeki veriye bağlı.Yani Kitap 1 D3 ü değiştirdiğimde Kitap 2 D3 te değişiyor.Ama her ikiside açık konumdayken değişiyor.Fakat ben Kitap 2 kapalıyken de içerisindeki değerin değişmesini istiyorum.Bu mümkün müdür? Yardımlarınızı acilen bekliyorum...

Saygılarımla...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2006 türkçe

Ekta yolladığım 2 dosya arasında ver aktarımında ufak bi pürüzle karşılaştım.Şöyleki:

"Kitap 2 D3" hücresindeki veri direk olarak "Kitap 1 D3" hücresindeki veriye bağlı.Yani Kitap 1 D3 ü değiştirdiğimde Kitap 2 D3 te değişiyor.Ama her ikiside açık konumdayken değişiyor.Fakat ben Kitap 2 kapalıyken de içerisindeki değerin değişmesini istiyorum.Bu mümkün müdür? Yardımlarınızı acilen bekliyorum...

Saygılarımla...

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın bahakara1923

Saygılarımla...

Sanıyorum yazarken bir yanlışlık yaptınız, aktarılacak hücre D3 hücresi yerine D2 olarak görünüyor, Araçlar/seçenekler/Düzen sekmesindeki "otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor" seçeneğini işaretleyiniz, Kitap1 de yaptığınız değişiklik Kitap2 kapalı da olsa açtığınızda "Güncelleştir" butonuna tıklayarak değişikliğin aynen aktarılmasını sağlayabilirsiniz, iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
2006 türkçe
üstadım...

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Ancak söylediğiniz önerileri zaten öncedende yapmıştım ama olmamıştı.Daha doğrusu tam istediğim bu değil.Yani Kitap 2 hiç açılmadan güncellenmesini istiyorum.Sizin söylediğiniz şekilde kitap 2 yi açıp ta güncelliyoruz.Benim istediğim kitap 2 hiç bi zaman açılmadan sadece kitap 1 e veri girerek kitap 2 deki verileri değiştirebilmek.Tekrar ilgilerinize sunuyorum...

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
2006 türkçe
Sorduğum soruyla ilgilenebilecek bi arkadaş varsa sevineceğim...

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
2006 türkçe
yardımmmmmmmm

yardım edebilecek bi arkadaş yokmu acaba?