aktarma ve doldurma icin makro yardımı

Excel Vers. ve Dili
exel 2000 türkçe
degerli hocalar
ekte ilave ettigim dosya küçük işletmem icin ön muhasebe türünde bir excel dosyası sorunum su:satış yap dosyasında ki veriler data sayfasıa aktarılacak ve bazı yerler otomatik olarak dolacak dosya icinde labellarda acıklamaya calıstım burdan aldıgım veri aktarma makroları bir turlu calısmadı nedenini de anlamayadım.yrdımlarınız icin simdiden tesekkur ederim

Excel Vers. ve Dili
2003
sayın uguristanbul

dosyanızın üzerinde çalışma yaptım, satış yap sayfasını data sayfasına aktarabiliyorum formüllerde de bir sıkıntı yok fakat satış yap sayfasındaki satırlar arasında eğer boşluklar varsa bunları data sayfasından silemedim
[J:J].specialcells(xlcelltypeblanks).entirerow.delete kod u da bir işe yaramadı, en azından biraz yol almış olduk yinede siz dosyanızı inceleyin, data sayfasında bulunan boş satırların silinmesi durumuna eminim ki üstadlarımız çözecektir, iyi çalışmalar dilerim.

not:formül oluştur a basın alacak borç değerlerinizi girin sonra aktar butonuna tıklayın.

Excel Vers. ve Dili
exel 2000 türkçe
hocam cvp nı gormemişim atlamısım cok ozr dilerim ama bunu uzrinde calısmam lazım tam olarak istedigimi yapıyormu gormek lazım eline ve emeğine saglık

Excel Vers. ve Dili
exel 2000 türkçe
Hocam aktar makrosu gayet iyi zaten arada kalan boslukların dolmaması gerekiyordu ancak bu formul olurtur makrosunu cözemedim
yani ben excelde ancak formul yazabiliyorum makrodan hic anlamıyorum ne oldugunu bana izah edersen cok sevinirim saygılarımla