Aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.03.2021
Selam Arkadaşlar benim aktarmayla ilgili bir sorunum var
Sayfa1 in A6 dan başlayarak A sütunu dolu olan satırların A, B, C, F,H Sütunlarını Sayfa2 ye aktaracak.
Veya K sütunu boş olanların A, B, C, F, H Sütunlarını Sayfa2 ye atacak. Veri kısmında işten çıkanların aktarılmamasını istiyorum.
Burada Sayfa1 sıra numarası işten çıkanlara sıra no vermediğim için A sütunu boş bundan dolayı birinci seçenekte A sütunu boş olan satırları Sayfa2 ye atmak istemiyorum. Veya ikinci seçenekte K sütunu işten çıkış tarihi kişi işten ayrılmışssa işten çıkış tarihi dolu olacağından dolayı K sütunu dolu ise bu satırı Sayfa2 ye atmayacak.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Örnek bir dosya ekleyerek yapmak istediklerinizi tarif edermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.03.2021
Sayın Cost Control ve üstadlar dosya ilişiktedir. (Şu an için 2. ve 105 sıradaki kişiler işten ayrılmıştır.)
Benim yapmak istediğim işten çıkanlar yani, Sıra No (A2) Boş ise veya işten çıkış tarihi (T2) dolu ise o kişiye ait bilgileri puantaj ve banka listesine aktarmamak. Ve bu özelliği taşımayan yani çalışan kişilere ait verileride yine banka listesi ve puantaj sayfalarında yerlerine aktarması. Aktadılacak yerleri burada açıklamıyorum zaten dosyada göreceksiniz. Bir de Parametre sayfasında veriler bittikten sonra otomatik toplam aldırmak satır yeri kesin belli değil gelen ve gidenler olduğu için.