Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki projemde müşteri seçtikten sonra fatura yazdır butonuna tıkladığım zaman o müşteriye ait ekranda seçili olan aktif satışlarının raporlanmasını istiyorum.
Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Verdiğiniz kodu uyguladım ama yine aynı. Bütün satışlar görülüyor raporda ben o anda hangi satışı görüyorsam form üzerinde raporda da o satışı görmek istiyorum.
Sayın taruz
müşteri seçildikten sonra o müşteriye ait satışları alt forumdan görebiliyorum.
O anda açık olan müşterinin satışlarını fatura yazdır butonuna tıkladığımda raporda da görmek istiyorum. Ama şu anda raporda müşterinin bütün satışları çıkıyor.
Verdiğim kod bunu yapıyor zaten. Sadece listede seçili olan(seçilince zaten forma geliyor) müşterinin ayrıntılarını alıyorsunuz.. Başka müşteriler ekleyip denermisiniz?
Siz seçimi nereden yapsın istiyorsunuz? Kriter nedir? Müşteri ve mamülse nereden alınacak?
Sayın taruz ekteki resmi incelermisiniz.
Ben müşteri seçip alt formdan da satışı seçtiğim zaman ekranda hangi satış varsa raporda da sadece o çıksın istiyorum.
Resimde görüldüğü gibi raporda bütün kayıtlar çıkıyor.
Yanlız şunu da belirtmekte fayda var; alan isimlerini oluştururken * karakteri kullanmışsınız. Genel tablo tasarımı yanlışlarının üzerine bu durum tuz biber ekti. Bu aşamadan sonra yapacağınız sorgulama ile alakalı tüm işlemlerde bu alanlar size sıkıntı yaratır..
SAYIN TARUZ
raporlama güzel tek satış görülüyor. ama neden satışlar arttıkca raporlama hep başta çıkmıyor. satışlar arttıkça sayfa sayısıda artıyor. rapor kayıyor. hep tek sayfa da çıkma imkanı yokmudur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.