alarmlı takvim 2008 2009 2010 vb...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
merhabalar ;

Hukuk mesleği ile ilgileniyorum yani avukatım...duruşmalarımı takip eddeceğim excel formatı ile hazırlanmış, kullanımı kolay, kolay bir arayüzüne sahip, alarmlı ( bu özellik çok önemli ) bi program lazım...eğer yardımcı olursanız sevinirim.vista kullanıyorum ve office 2007 kullanmaktayım...evdeki bilgisayarımda ...officetekinde ise 2003 office ve xp home edition kullanıyorum...

saygılar...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
bu biraz yetersiz gibi daha farklı bir altanatif sunabilirmisiniz...alarmlı olması tarih kısmı dışında saat kısmınıda yazabileceğimiz o saatte alarm veren küçük bi excel uygulaması istiyodum

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
merhabalar ;

Hukuk mesleği ile ilgileniyorum yani avukatım...duruşmalarımı takip eddeceğim excel formatı ile hazırlanmış, kullanımı kolay, kolay bir arayüzüne sahip, alarmlı ( bu özellik çok önemli ) bi program lazım...eğer yardımcı olursanız sevinirim.vista kullanıyorum ve office 2007 kullanmaktayım...evdeki bilgisayarımda ...officetekinde ise 2003 office ve xp home edition kullanıyorum...

saygılar...
Sayın İsmail Küçüksengün tarafından bu formda paylaşıma sunulan proğram umarım işinizi fazlasıyla görür. İyi Bayramlar
Aşağıdaki linki inceleyiniz..

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=37714

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2003 - Türkçe
2008 - 2009 takvimi nereden bulabilirim acaba ?