Aldığım çıktıların ilk 6 satırı hep aynı olsun.(İlk 6 satırım Sütun başlıklarıdır)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
günaydın,
7-8 sayfalık excel tablosu alacağım. İlk 6 satır her sayfada aynı olmalı ama nasıl yapılacağını unuttum.dondur diyorum olmuyor. çöz diyorum olmuyor. doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor. Böyle basit bir sorunum var.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
İlgili sayfada iken;
Dosya>sayfa yapısı>çalışma sayfası sekmesinde "üstte yinelenecek satırlar" kısmına $1:$6 yazın yada mouse ile tablo üzerinden satırları seçin.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
O kısımlar kilitli muygun bey. seçim yapılamıyor.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Araçlar>koruma>sayfa korumasını kaldır sekmesinden sayfa korumasını kaldırmayı deneyin.
Şifreli ve şifreyi bilmiyorsanız ;
tabloyu kopyalayın , yeni bir excel sayfasına özel yapıştır>değerler olarak aktarın. (bu tabloyu tüm biçimlendirme ve formüllerden arındırmış yalın veri halinde aktaracaktır)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Hallettim. office 2007 kullanıyorum."Sayfa düzeni" sekmesinden "başlıkları yazdır" düğmesini tıklayınca o kısımlar aktif olarak gözüküyor.
teşekkür ederim muygun bey ilginiz için. kolay gelsin

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Çözüm bulduğunuza sevindim. Ayrıca Kayıt bilgilerinize excel versiyonunu yazarsanız sorununuzun hangi sürümde aranacağı hakkında çözüm üreteceklere yön verecektir.
İyi çalışmalar.