alt alta veri girişi

Excel Vers. ve Dili
2007
Ekteki excel dosyasında bir sayfada bir satıra veri girip,girilen satırlardaki verileri adına göre başka sayfaya yazılmasını istiyorum.Her yeni girdiğim veri de diğerinin altına yazılmalı. İsteğim excel sayfasında da yazılı. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
Ekteki excel dosyasında bir sayfada bir satıra veri girip,girilen satırlardaki verileri adına göre başka sayfaya yazılmasını istiyorum.Her yeni girdiğim veri de diğerinin altına yazılmalı. İsteğim excel sayfasında da yazılı. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
merhaba
eki inceler misiniz
kullandığım formüller dizi formülüdür ve 1000 satır'a göre ayarlanmıştır. 20 satır'a kadar uygulanmıştır. yeterince çoğaltınız

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
tekrar merhaba .
sorduğum tabloda üç isim üzerine çalışmıştık.bu isimleri çoğaltmak istediğimizde ne yapmamız gerekir.
ayrıca sutun ekleme yapmak istediğimizde ne yapmamız gerekir.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007
çalışma

Değerli üstatlarım, uzun süredir excel'de bir çalışma listesi oluşturmaya çalışıyorum ancak acemi olduğum için beceremiyorum. sayfa ektedir, açıklamalarımda sayfada bulunmaktadır. yardımcı olursanız çok sevinirim. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Ekli dosyalar