alt alta verılere bellı koşullara göre tek hucrede alt alta yazdırma

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-12-2025
Merhaba değerli ustadlar forumda aradım fakat sorunuma bır çözum bulamadım. alt alta verılerden oluşan bır tablom var bu tablodakı bazı kısımları tek hucrede alt alta yazdırmam gerekıyor. ektekı dosyada detaylı açıklama yaptım sımdıden ılgınıze teşekkur ederım.

Ekli dosyalar

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
@Korhan Ayhan ustadım alt alt bırlestırdıgımız hucrelerı baska bır satıra 5 satıs olucak şekılde nasıl çözebılırız ? vaktınızı almak ıstemıyorum sadece merak ettıgım ıcın sordum ılgınız ıcın tesekkurler

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Önerdiğim makro için mi soruyorsunuz, yoksa ayrı bir sorumu?

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
önerdiğiniz makro ıcın sordum ustadım

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
O zaman tekrar eski tablo oluşmuş olacak? Makro kullanmanın anlamı kalmamış olacak.

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
evet bılıyorum ustadım sadece nasıl çözebılırım dıye dusundugum ıcın sordum yanı yapılması uzun ve ugrastırıcı bırseyse hıc ugrasmanıza bıle gerek yok

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Uğraşmamak için söylemiyorum. Tablonuzun ilk halinde zaten verileriniz satır satır depolanmış. Siz buradan özet tek satırlık tablo oluşsun diyorsunuz. Sonrasında ayrı satırlarda görünebilir mi diye soruyorsunuz.

Bende diyorum ki asıl tablonuzda verileriniz zaten sizin istediğiniz gibi satır bazında. Neden makroya ihtiyaç duyuyorsunuz.

Ya da ben isteğinizi tam olarak anlayamadım.

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
aslında @Korhan Ayhan ustadım bu sekılde bırlestırılmıs exceller gelıyor bazen karşıma onları çözmek ıcın hazırda kod olsun o excel dosyasına göre uyarlamak ıcın sormustum mantıgı aynı benım tablomda ki gıbı kurdugumdan da sadece kodu gelen excele uyarlarım dıye dusundum.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Tamam o şekilde olan örnek excel dosyanızı paylaşın. Nasıl olmasını istiyorsanız onuda paylaşın. Ona göre kod yazalım.