DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Siparişinizi oluşturun, ödeme seçeneğini Havale/EFT belittiğinizde IBAN numaramız size bildirilecektir.Merhaba, 1 yıl için altın üyelik almayı planlıyorum. Lakin IBAN'a havale yolu ile gerçekleştirmem gerekiyor.
ödeme bildirim formu çalışmıyor. Ona tıkladığımda başa dönüyorum.Siparişinizi oluşturun, ödeme seçeneğini Havale/EFT belittiğinizde IBAN numaramız size bildirilecektir.
Merhaba, altın üyelik siparişiniz başarısız olmuş, yeniden deneyebilir misiniz?Merhaba, aktivasyon bekliyorum. Yardimci olabilir misiniz?
Merhaba, ödeme yöntemi değiştirilip tekrar denenmiştir. Ödeme başarılı olmuştur. Yardımcı olabilir misiniz?Merhaba, altın üyelik siparişiniz başarısız olmuş, yeniden deneyebilir misiniz?
https://drive.google.com/open?id=1zcQPrgoD8lrnt_Je83SmZth2qSOt9-cHmerhaba;
altın üyelik için ödememi yaptım.ne zaman onaylanır?
Provizyon, ön onay anlamı taşıyan bir kelimedir. Kredi kartı ile yapmış olduğunuz işlemler ilk etapta kart hareketlerine Bekleyen Provizyon olarak yansımaktadır. Onay aşamasında bulunan harcamalar, kart hareketlerinde bekleyen provizyon olarak görünür. Bankanız bu aşamada harcamanın doğruluğunu, çekim yapılan yerin doğruluğunu, kartın çalıntı olup olmadığını araştırır. Bu ve bunun gibi bazı durumlar meydana gelirse kartın iptaline kadar uzanabilir.https://drive.google.com/open?id=1zcQPrgoD8lrnt_Je83SmZth2qSOt9-cH
bekleyen provizyon diye bir ibare var bankada sebebini biliyormusunuz acaba?
Merhaba, Aktivasyonunuz bugün itibari ile yapıldı. Gecikme için özür dileriz.Merhaba, Altın üyelik için ödeme yapıldı. Aktif edebilirseniz sevinirim.
Merhaba, dosya indirmek istediğimde "You do not have permission to view this page or perform this action." hatası alıyorum sebebi ne olabilir?Merhaba, Aktivasyonunuz bugün itibari ile yapıldı. Gecikme için özür dileriz.
Merhaba, Aktivasyonunuz 15-07-2019 itibari ile yapıldı. Gecikme için özür dileriz.Tekrar merhabalar,
Halen aktivasyon beklemekteyim.
Mailde gönderildi.