Ana sayfa acil yardım

yanginci34

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-10-2026
:frown:Ekli dosyayı görüntüle EVRAK TAKİP.xls ARKADAŞLAR BU ÇALIŞMAMDA ANA SAYFA YAPIP BÜTÜN GİRİŞ, ÇIKIŞ, DÜZELTME, SİLME VE BULMA İŞLEMLERİMİ TEK SAYFADA YAPMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİL.:frown:

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Aynı dosyayı ilgilendiren farklı konu başlıkları açmışsınız.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?p=477575#post477575

Tek sayfadan giriş,çıkış,sil ve bul işlemlerini yapacaksınız güzel ancak;
Gelen evrak ve başlatılan evrak sayfalarınızda HIFZ YERİ adında bir başlığınız var. Bu başlık altına veri girildiği zaman ilgili satır HIFZEDİLEN EVRAKLAR sayfanıza kaydedilip silinecek mi ?
Buna benzer diğer giriş çıkış sil işlemleri ile ilgili yapmak istediklerinizi daha açık şekilde ifade ederseniz, yardımcı olacakların işini biraz daha kolaylaştırmış olursunuz.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007/2010 eng
isinizi gorurmu bilmiyorum ama bir calisma yaptim.
butun veri girislerini ana sayfadan yapabilirsiniz. diger sayfalari ornek deki gibi olusturabilirsiniz.
ben sadece gelen evrak sayfasini hazirladim.

t sutunundan evrak turunu secerek ilgili sayfaya gitmesini saglayabilirsiniz. formulleri kendi isteginize gore duzenleyin.

tablolama vs. icin excel 2007 kullanmanizi oneririm.
menuden dolayi kullanamam diyorsaniz classic menu for office programini kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

yanginci34

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-10-2026
Arkadaşlar hıfz yeri bilgi amaçlı onun için herhangi bir işlem gerekmiyor sadece ben o evrağı açtığımda bana hıfz yerinide göstersin yeter. buna access 2003 kullanarak birşey yapabilirmiyiz. lütfen yardım edin teşekkür ederim.

Son düzenleme: