Anamenüden sayfaların kontrölü

Excel Vers. ve Dili
Office2003
Dosyamda 50-55 arasında sheets (sayfa ) mevcut bir sayfayı ana sayfa olarak kullanıp burdaki butonlar yardımıyla bu sayfalara ulaşabilip gidilen sayfadanda geri veya ana sayfa butonuyla geri dönülmesini istiyorum her sayfa için bir modül mü kullanmam gerekiyor.yardımcı oalbilirseniz sevinirim.ilginizden dolayı teşekküler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sayfalarınız çok.Her sayfa için bir butun hazırlamanız kullanışlı olmaz.
Ana sayfaya Bir tane combobox koyun ve sayfaları listeleyin.
Combobox'ın click olayındada sayfayı seçtirin.
Ana sayfaya dönmek içinse her sayfaya bir buton koyun ve ana sayfayı seçtirin.:cool.

Excel Vers. ve Dili
Office2003
Sayfalarınız çok.Her sayfa için bir butun hazırlamanız kullanışlı olmaz.
Ana sayfaya Bir tane combobox koyun ve sayfaları listeleyin.
Combobox'ın click olayındada sayfayı seçtirin.
Ana sayfaya dönmek içinse her sayfaya bir buton koyun ve ana sayfayı seçtirin.:cool.
ben biraz yeniyim pardon biraz konuyu açabilirmiyiz. detaylı şekilde ilginizden dolayı teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Umarım işinize yarar

Örnek uygulamayı diğer sayfalara yapıştırarakta kullanabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Gönderdiğim örnek dosyayı inceleyiniz lütfen. Bakalım istediğin bumu?

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Sayfaya bir şekil yerleştiriyorsun (Serbest) üzerinde sağ tıklayıp köprü seçeneğinden gitmek istediğin sayfayı işaretliyorsun. kolay gelsin. Eğer olmazsa örnek dosya eklersen düzeltme yapabilirim.

Excel Vers. ve Dili
Office2003
Sayfaya bir şekil yerleştiriyorsun (Serbest) üzerinde sağ tıklayıp köprü seçeneğinden gitmek istediğin sayfayı işaretliyorsun. kolay gelsin. Eğer olmazsa örnek dosya eklersen düzeltme yapabilirim.
VB KODLARIYLA YAPILMASIMI YOKSA BU ŞEKİLMİ YAPILMASI DAHA DOĞRU OLUR ben sayfaları falan gizlemiyi düşünüyorum

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
ne yapmak istediğini tam olarak bilemediğim için her iki düşüncen de doğru diyebilirim. Ama dosyanı görme imkanım olsa veya örnek dosya gönderebilirsen düzeltme yapabilirim. İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Sayfayı gizlemen çok doğru değil ama yine de sen bilirsin. İlmin zekatı onu başkalarına öğretmektir. Kaldıkı bu tür şifreler artık çözülebilir.