- Excel Vers. ve Dili
-
Excel 2003 - English
Access 2003 - English
Merhaba arkadaşlar,
Sitede arama yaptırdım ama takıldığım şey ile ilgili bir şey bulamadım.
Yapmak istediğim şey şu;
Gün içerisinde kurların değişimini izlemem gerekiyor.
Bir siteden kurları her on dakikada bir güncellenecek şekilde çekiyorum. Ama bu değerleri boş bir sütunda satır satır manuel olarak saati saatine yazıyorum. bu işlem için her on dakikada bir dosyaya göz atmam gerekiyor. Yerimde olamadığım zamanlarda haliyle kaçırıyorum.
Bu işi otomatik olarak yapmak için ne denediysem bir türlü olmadı. Veri güncellemesi olduğunda bir üst satırdaki veride değişiyor.
Bunu yapmak mümkünmüdür ? yoksa böyle bir ihtimal yokmudur.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Açıklama belki biraz karışık gibi oldu ama ekteki dosyayı incelediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
şimdiden teşekkür ederim.
Sitede arama yaptırdım ama takıldığım şey ile ilgili bir şey bulamadım.
Yapmak istediğim şey şu;
Gün içerisinde kurların değişimini izlemem gerekiyor.
Bir siteden kurları her on dakikada bir güncellenecek şekilde çekiyorum. Ama bu değerleri boş bir sütunda satır satır manuel olarak saati saatine yazıyorum. bu işlem için her on dakikada bir dosyaya göz atmam gerekiyor. Yerimde olamadığım zamanlarda haliyle kaçırıyorum.
Bu işi otomatik olarak yapmak için ne denediysem bir türlü olmadı. Veri güncellemesi olduğunda bir üst satırdaki veride değişiyor.
Bunu yapmak mümkünmüdür ? yoksa böyle bir ihtimal yokmudur.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Açıklama belki biraz karışık gibi oldu ama ekteki dosyayı incelediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: