Araç Çubuğuna eklediğim düğme siliniyor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
Arkadaşlar sitede yeniyim.Problemimle ilgili arama yaptım ama net bir şey bulamadım.

Ecxel 2003 ingilizce kullanıyorum.
1.sorum araç çubuğuna set print area butonunu ekliyorum.exceli kapatıp açtığımda bu butonu araç çubuğunda göremiyorum.
2.sorum exceli her açtığımda sayfanın sağında task panel pencereside otomatik açılıyor.ben bunun gelmesini istemiyorum.

Sorular çok basit olabilir,kusurabakmayın lütfen.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
İngilizcesini tam olarak bilmiyorum. İnşallah doğru yazarım.
1- Set print area butonunu mevcut araç çubuklarından birine sürükleyip bırakırsanız sorun olmayacağı kanısındayım.
2- Araçlar (Tools)menüsünden, Seçenekler(options) seçilir. Açılan pencerede Görünüm (view) sekmesi seçilir. İlk seçenek olan Başlangıç Görev Bölmesi Göster (....task panel ) deki onay kaldırılır.
Hoşça kalın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
2 numaralı sorunu çözdüm.Çok teşekkürler.

1 nolu sorun hala devam ediyor.araç çubuğuna ilave eviyorum .exceli kapatıp açtığımda araç çubuğunda görünmüyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
Merhaba dEdE.Seni online görmek güzel.Zaten senden başkada yardımcı olan olmadı malesef....Task paneli sayende kaldırdım.Çok kolaymış gerçekten.Ama araç çubuğuna herhangi bir düğme ilave ettiğimde oluyor.Fakat Exceli kapatıp açtığımda o düğmeyi göremiyorum.Sanki sistem bana araç çubuğunun standardının dışında bir şey ilave etmeme müsade etmiyor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
excel 2000 eng de bunu yapıyordum istediğim düğmeyi araç çubuğuna atıyordum.Çok basitti.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Bu konuyu bilmiyorum. Ben de 2003 kullanıyorum. Sizin için denedim. Herhangibir sorun olmadı.
Acaba excelin açılışında veya kapanışında araç çubuklarını sıfırlayan bir makro otomatik olarak çalışıyor olabilir mi?
Alt+F11 tuş bileşenini kullanarak VBA sayfasını açıp sol taraftaki pencerede görünen nesnelei inceleyiniz. Belki otomatik çalışan bir makro (eklenti)vardır ve buna neden oluyordur.
Ayrıca bilgisayarınızda xlStart diye bir klasörü arayınız bu klasörün normalde boş olması lazım. (bu klasördeki dosya excelle beraber otomatik olarak açılır. Bazı dosyalar arkaplanda çalışır ve görünmezler. XLA dosyaları gibi.) Boş değilse içindeki dosyayı(ları) başka bir klaöre taşıyıp düğme eklemeyi yeniden deneyiniz.
Hoşçakalın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
İlginiz ,bilginiz,emeğiniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Sn dEdE.

Deneyeceğim ,İnşallah olur....