Araç takip

Formda araştırdım bulamadım. Ustalardan yardım bekliyorum. Benim isteğim daha aracın plakası girildiğinde daha önceden kayıtlı ise tüm bilgilerini göreyim. Ancak veri güncelleme değil bu arac bilgilerini kullanarak tekrar yeni kayıt yapabileyim. Şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Sayın a.pek bence dosyanız biraz eksik gibi geldi.2 sayfadan oluşuyor buraya bilgileri manuel gireceksiniz tahminim kadarı ile ama siz gelmesini istediğiniz verileri nereye gireceksiniz? birde formatınızı 2003 olarak eklerseniz 2007 kullanmayan arkadaşlarda size yardımcı olmaya çalışacaklardır.

sayin hürkanpişirici ilginize teşekkür ederim. Görmüş olduğunuz sayfa benim ana sayfam sorgulamayı veya yeni kaydı başka sayfada da yapılabilir veya user formdada yapılabilir benim bu konularda fazla bir bilgim yok ama bazı örnekleri incelediğim de olabileceğini düşündüm. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10/05/2019
Sn. a.pek!!!
Size gerekli olan araç takip programı için daha detaylı bir bilgi verirseniz;
Örneğin; Ne tür bilgileri kaydedip takip edeceğiniz gibi
Mesela araç plakası, Ruhsat Numarası, Şasi No, Ruhsat sahibinin adı soyadı, Aracın markası, Modeli, Cinsi v.b. Neler eklemeniz gerekiyorsa lütfen belirtiniz. Bu sayede size daha yararlı olabiliriz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10/05/2019
Dosya Eki

Sn. a.pek

Dosyanız ekte sunulmuştur.
Güle güle kullanınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Sizin gibi ustalar sayesinde paylaşım çok güzel

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2000
Arkadaşlar servis hizmeti adı altında taşıyacağımız personeller var ve bu personeller istikamet güzergah ve durak olarak kayıt altına alınmıştır.Ve firmamıza ait araçlarda İSTİKAMET olarak kayıt altına alınmıştır.

Mesela
Ad Soyad İSTİKAMET GÜZERGAH DURAK
1-Ahmet Han HATAY ÜÇKUYULAR AMERİKAN KOLEJİ
2-Mehmet Paşalı BORNOVA EVKA 3 ADİL DEMİR SİTESİ
3-Elif Kaba ...... ....... .......
4-.....
YOLCULAR BU VERDİĞİM ŞEKLİYLE KAYIT ALTINA ALINIŞTIR

ARAÇLARDA İSTİKAMET OLARAK KAYIT ALTINA ALINMIŞTIR

Mesela

35 s 90082 Hatay
35 s 11212 Bornova
35 s 79979 karşıyaka

istediğim yardım bu yolcuları kendine uygun araçlara otomatik yerleştirmek araçlar 17 kişilik yolcu sayısı fazla olursa o bölgeye ait diğer araca atabilmeli