arama butonu veya süzme ile yedek parça arama

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 ingilizce
selam,
ben depoda bulunan yedek parçaları (isim,parça no/barkod no,model ve kutu no ile(text box) veya alternatif bir şekilde aratmak istiyorum.

ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler

yerbakili

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Örnek bir çalışma eklerseniz, sonuca daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 ingilizce
Arkadaşlar,
ilginize teşekkürler
elimde olan fakat sorunlu olan çalışma ekte .Aramayı sadece parça barkod no ve parça isminden de yapsada olur depo zaten 1 tane raf da bana gereksiz gibi geldi.
servis takip ile depodan çıkan parça ile otomatik adet birim ve stok sayısı ile depo maliyeti ve toplam stok maliyeti de olabilir.

teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

yerbakili

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Arkadaşlar,
ilginize teşekkürler
elimde olan fakat sorunlu olan çalışma ekte .Aramayı sadece parça barkod no ve parça isminden de yapsada olur depo zaten 1 tane raf da bana gereksiz gibi geldi.
adet birim ve stok sayısı ile depo maliyeti ve toplam stok maliyeti de olabilir.

teşekkürler
Eklediğiniz çalışmada parça barkod no ve parça ismi bulunmuyor. Ayrıca, eklediğiniz çalışmada bulunan Alternatif ürün no ve ürün ismi hücrelerinin üzerinde bulunan textbox'a metin girildiğinde bulunan bölümde o aramayı sorunsuzca yapabiliyor zaten. Ek olarak istediğiniz nedir? Ben tam olarak anlayamadım da.

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 ingilizce
arkadaşlar selam,
yukardaki eklenti ile beraber iş istek , servis fişi ve müşteri cari ile otomatik yedek parça stok dan düşebilirmi?

teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 ingilizce
dangerousyaso merhaba,
ürün no (parça /barkod no) ürün ismi (parça ismi) olacak orda bir sıkıntı yok. Mesela 1 no kutu arat çıkmıyor, 1nolu kutu 1 nici sıradaki parça no arat çıkmıyor, isim ile arat çıkıyor. Bu da sorun oluyor elizdeki parçayı bir daha sipariş geçiyorz yada yok diye satışı yapılmıyor.

teşekkürler