Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba paribus, kusura bakmayin bugun boyunca bir toplanti icerisinde olacaim, simdi molada en azindan bir cevap yazayim dedim, gun bitisinde dosyaniz konusunda formulle cozum yapmaya calisirim, iyi calismalar.
merhaba paribus calismanizdaki orjinal ornegi inceledigimde iyice yorumlamadan once bir kac noktayi tam anlami ile anlamak istedim,
M9, M10 hucrelerinde 6,7 seklinde bir siralama var o satirlarin sanirim 1,2 seklinde olmasi gerekiyor.
Ve ayrica bu calismayi neden istediginizi tam anlayamadim fikir verme acisindan tam anlamam yararli olabilir.
Normalde verileriniz zaten baslik verisinin karsisinda bulunmakta yani suzulebilir durumda. Isteginiz bunu sadece transpoze etmek midir yoksa yaptiginiz tablonun seklinin sizin icin bir onemi var mi?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.