arama hücresine kodu yazdığımda listede sadece o ürünün kalmasını istiyoru

Excel Vers. ve Dili
office 2003
arkadaşlar şimdi elimde firmadaki ürünlerin sıralı listesi excel tablosu halinde var.
bu çalışma sayfasının en üstünde bir satıra "arama" hücresi eklemek istiorum. bu arama hücresine kodu yazdığımda aşşağıdaki listede sadece o ürünün kalmasını istiyorum.

mesela yukarıya oluşturmak istediğim kutucuğa 03-003-0001 kodunu yazdığımda alttaki listede sadece 03-003-0001 çocuk klozet kapağı ürünü kalsın diğerleri görünmesin istiyorum. elimde bir sürü fatura var ve bunları stoka girmem gerekiyor. çok acil lütfen

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
arkadaşlar şimdi elimde firmadaki ürünlerin sıralı listesi excel tablosu halinde var.
bu çalışma sayfasının en üstünde bir satıra "arama" hücresi eklemek istiorum. bu arama hücresine kodu yazdığımda aşşağıdaki listede sadece o ürünün kalmasını istiyorum.

mesela yukarıya oluşturmak istediğim kutucuğa 03-003-0001 kodunu yazdığımda alttaki listede sadece 03-003-0001 çocuk klozet kapağı ürünü kalsın diğerleri görünmesin istiyorum. elimde bir sürü fatura var ve bunları stoka girmem gerekiyor. çok acil lütfen
merhaba;
örnek dosya ekleyebilir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 03,07
Merhabalar,
Filtreleme işlemini kullanmayı neden düşünmüyorsunuz. Bahsettiğiniz işlem filtreleme ile gayet güzel yapılabilir.

Excel Vers. ve Dili
2007 TR

siz bir örnek dosya eklemediniz ama ben yine de anladığım kadarı ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
eki inceleyiniz

Ekli dosyalar