Araya yazı yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Arkadaşlar,sorunum tam olarak şu:Ekli dosyada GÖREV FORMU-1 sayfasında B16 hücresine yazmış olduğum tarih ve C14 hücresine yazmış olduğum DENİZLİ sürekli değişebiliyor.Bunlar her değiştiğinde tarihler HARCIRAH CETVELİ sayfasının A11 hücresinden itibaren aşağıya doğru sıralansın.C14 Hücresine de Aydın-Denizli-Aydın yazsın. Örneğin,30.05.2009 tarihinde görev yeri DENİZLİ ise,Aydın-Denizli-Aydın yazsın.Ertesi gün GÖREV FORMU-1 deki görev yeri MUĞLA Olsun.Harcırah cetvelinde A12 hücresine 31.05.2009 yazsın.C12 hücresine de Aydın-Muğla-Aydın yazsın.Bu her GÖREV FORMU-1 belgesindeki bilgiler değiştikçe devam etsin.Bilmem yeterince açıklayabildim mi?Yardımlarınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
arkadaşlar,sorunum tam olarak şu:ekli dosyada görev formu-1 sayfasında b16 hücresine yazmış olduğum tarih ve c14 hücresine yazmış olduğum denizli sürekli değişebiliyor.bunlar her değiştiğinde tarihler harcırah cetveli sayfasının a11 hücresinden itibaren aşağıya doğru sıralansın.c14 hücresine de aydın-denizli-aydın yazsın. örneğin,30.05.2009 tarihinde görev yeri denizli ise,aydın-denizli-aydın yazsın.ertesi gün görev formu-1 deki görev yeri muğla olsun.harcırah cetvelinde a12 hücresine 31.05.2009 yazsın.c12 hücresine de aydın-muğla-aydın yazsın.bu her görev formu-1 belgesindeki bilgiler değiştikçe devam etsin.bilmem yeterince açıklayabildim mi?yardımlarınızı bekliyorum...

bu şekildemi

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Sevgili Gökhan Kardeşim,
Araya Yazdırma Olayı Tam İstediğim Gigi.Teşekkür Ediyorum.Yalnız,benim istediğim bir iki çözüm daha var.Görev Formu-1 deki tarih ve o araya yazdırdığımız yer değiştiğinde,otomatikman harcırah formunda bir alt satıra yazsın.(Yani A12 hücresine yeni tarihi,c12 hücresine de örneğin gidilen yer muğla ise,Aydın-Muğla-Aydın yazsın.Yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
sevgili gökhan kardeşim,
araya yazdırma olayı tam istediğim gigi.teşekkür ediyorum.yalnız,benim istediğim bir iki çözüm daha var.görev formu-1 deki tarih ve o araya yazdırdığımız yer değiştiğinde,otomatikman harcırah formunda bir alt satıra yazsın.(yani a12 hücresine yeni tarihi,c12 hücresine de örneğin gidilen yer muğla ise,aydın-muğla-aydın yazsın.yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

tam ne istedinizi anlamadım

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
İyi Akşamlar.Konuyu şöyle izah edeyim.Görev Formu-1 hergün değişiyor.Örneğin bugün gidilecek yer Denizli,yarın Muğla olabiliyor.Bugünün tarihini ve Denizliyi Görev Formu-1 e yazdığımda Harcırah formunda istediğim şekilde yazıyor.Yarın Muğlaya gittiğimde Harcırah formunda yarının tarihini ve Muğla-Aydın Muğla yazsın ve bu her değişiklikte sıralansın istiyorum.

30.05.2009 Aydın-Denizli-Aydın
31.05.2009 Aydın-Muğla-Aydın
01.06.2009 Aydın-İzmir-Aydın gibi.
Bilmem yeterince anlatabildim mi?Tekrar teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
iyi akşamlar.konuyu şöyle izah edeyim.görev formu-1 hergün değişiyor.örneğin bugün gidilecek yer denizli,yarın muğla olabiliyor.bugünün tarihini ve denizliyi görev formu-1 e yazdığımda harcırah formunda istediğim şekilde yazıyor.yarın muğlaya gittiğimde harcırah formunda yarının tarihini ve muğla-aydın muğla yazsın ve bu her değişiklikte sıralansın istiyorum.

30.05.2009 aydın-denizli-aydın
31.05.2009 aydın-muğla-aydın
01.06.2009 aydın-izmir-aydın gibi.
Bilmem yeterince anlatabildim mi?tekrar teşekkürler...

galiba bu dur

Ekli dosyalar