Arka arkaya tekrarlanan tarihleri renklendirme

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Merhaba arkadaşlar yapmak istediğim şey elimde binlerce satırlık bir yakıt alım listesi var ve ben bu listeyi önce plakaya sonra yakıt alım tarihine göre sıralıyorum.İstediğim şey bu sıralamayı yaptıktan sonra aynı plakanın aynı gün içerisinde birden çok yakıt alımı yapıp yapmadığını tespit etmek. Koşullu biçimlendirme yinelenen değerleri denedim ama elimdeki listede tarihin arkasından saatte yazdığı için kullanamadım.Saatin önemi yok sadece takvim tarihine göre renklendirmesi yeterli, YANİ C sütunundaki tarih değerlerinin içerisinde arka arkaya aynı takvim tarihinde olanları renklendirmeli. veya farklı bir yolu var ise B sütunundaki plakanın C sütunundaki yakıt alım tarihlerini karşıılaştırıp aynı takvim günüde olanları renklendirmeli. Örnek dosya ekte şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Örnek dosya:https://www.dosyaupload.com/mfzY

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba.

Sayın çıtır'ın çözümünü incelemedim.
Benim cevabım da en azından alternatif olsun.

Renklendirme işlemi yapılacak alan seçili durumda iken
KOŞULLU BİÇİMLENDİRME => FORMÜL KULLAN seçeneğinde aşağıdaki formülü uygulayın ve renk belerleyerek işlemi onaylayın.
.
Kod:
=[COLOR="red"]TOPLA.ÇARPIM[/COLOR](--([COLOR="red"]TAMSAYI[/COLOR]([COLOR="red"]DOLAYLI[/COLOR]("C"&[COLOR="red"]KAÇINCI[/COLOR]($B2;$B:$B;0)&":C"&[COLOR="red"]KAÇINCI[/COLOR]($B2;$B:$B;0)+[COLOR="red"]EĞERSAY[/COLOR]($B:$B;$B2)-1))=[COLOR="Red"]TAMSAYI[/COLOR]($C2)))

Excel Vers. ve Dili
office 2010
çok teşekkürler arkadaşlar. çok makbule geçti...