- Excel Vers. ve Dili
- MS Office 2016 TR
Bazı listeler hazırlarken kaşıklık olmuş ve listelerin birisi artan sıralama şekline çevrilerek oluşturulmuş, diğer liste ise herhangi bir sıralamaya bağlı olmadan oluşturulmuş. Listelerin hepsini basit bir şekilde artan sıralama şekline çevirebiliriz ama dağıtılmış sonuç listeleri ve geri gelecek sonuç listeleri karışık listelerden verilmiş.
Benim yapmak istediğimse artan sıralama şeklini karışık sıralama sırasına çevirmek ve artan sıralamada olan listede öğrencinin kendisine ait notu karışık sıralamadaki kendisine ait hücredeki notu hanesine yazması ve bu karışıklığı ortadan kaldırmak. Burdan tam anlatamamış olabilirim ama örnek bir dosya üzerinde birleştirerek isteğimi yazdım.
Yatay ve düşeyara kullanarak yapmaya çalıştım ama beceremedim.
Şimdiden çok teşekkürler.
Benim yapmak istediğimse artan sıralama şeklini karışık sıralama sırasına çevirmek ve artan sıralamada olan listede öğrencinin kendisine ait notu karışık sıralamadaki kendisine ait hücredeki notu hanesine yazması ve bu karışıklığı ortadan kaldırmak. Burdan tam anlatamamış olabilirim ama örnek bir dosya üzerinde birleştirerek isteğimi yazdım.
Yatay ve düşeyara kullanarak yapmaya çalıştım ama beceremedim.
Şimdiden çok teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
46.5 KB Görüntüleme: 2